Crouzet

Crouzetin logo
A franciaországi valence-i székhelyű Crouzet a 20. század eleje óta ipari alkalmazásokra gyárt elektromos berendezéseket.
A Crouzet a világ minden táján képviselteti magát saját cégein és partnerein keresztül. A termékminőség és a termékfejlesztés mindig a középpontban áll, hogy megbízható és intelligens alkalmazási megoldásokat találjunk.
A termékei szinte mindegyik üzletágunkban megtalálhatóak, legyen szó motorról, mechanikus kapcsolóról vagy pneumatikáról.

Alap információ

Alapítva 1921-ben.

 

Crouzet termékkör

krúzé

A Crouzet egy független vállalat, amely elektromechanikus és elektronikus alkatrészeket gyárt a repülőgépipar és a közlekedés, az energiaipar, az építőipar és a gépipar igényes alkalmazásaihoz.

A Crouzet kapcsolókat és érzékelőket, elektromechanikus működtetőket, elektromos védelmi berendezéseket, pilótafülke-vezérlőket, automatizálási vezérlőket és reléket, valamint műszertechnikai szolgáltatásokat kínál.
1921 óta a Crouzet öröksége az ügyfelekkel való szoros együttműködés a termékek fejlesztése során, a szabványos alkatrészektől a teljesen egyedi megoldásokig.

A Crouzet ügyfelei és partnerei világszerte számíthatnak csapatainkra, hogy mindig megfelelnek, és gyakran túl is szárnyalják elvárásaikat. Az innováció által vezérelve szakértőink arra összpontosítanak, hogy a megfelelő terméket a megfelelő alkalmazáshoz tervezzék és szállítsák.
A Crouzet az Ön megbízható partnere, akivel szembenézhet a jelen és a jövő ipari kihívásaival.

video cannot show image

Crouzet termékeink többek között:

Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat