Coval

Coval
A Coval 1986-ban alakult, és szakosodott a vákuum alkatrészek gyártásában és fejlesztésében. A cég székhelye Dél-Franciaországban van, ahol minden fejlesztés és gyártás önmagában történik.
A Coval egy komplett vákuumprogramot tartalmaz a komponensek szintjén, és egyedi vákuum-megoldásokat épít az ügyfél igényei és kívánságai alapján. Ma a Coval értékesítési irodákkal rendelkezik az Egyesült Államokban, Kínában, Spanyolországban, Olaszországban és Németországban, valamint a világ legtöbb országában partnerekkel, és ma az egyik legnagyobb vákuumgyártó a világon.

Alap információ

  • Alapítva: 1986

COVAL, VÁKUUMKEZELŐK

Coval

Az innovatív vállalati kultúra, a kiváló szolgáltatás és a tudásmegosztás révén pedig világszerte ügyfeleink üzleti teljesítményének hajtóerejévé váltunk.
Vákuummenedzsernek lenni azt jelenti, hogy túllépünk a hagyományos alkatrészbeszállítói korlátokon.

Az elképzelés az, hogy tanácsadó, megoldásszállító és üzleti partner legyünk, aki képes megoldani ügyfeleink mindennapi problémáit, és őszinte elkötelezettséggel teljesíteni ügyfeleink célját. A lényeg az, hogy ügyfeleink kényelmesen, magabiztosan és elégedetten érezzék magukat a velünk való együttműködésben.

Coval termékkör

A COVAL-nál azt tűztük ki célul, hogy ügyfeleinknek és felhasználóinknak olyan vákuumkezelési megoldásokat kínáljunk, amelyek megfelelnek céljaiknak a jövedelmezőség, a termelékenység, a minőség, a biztonság és a környezetvédelem tekintetében.

A Coval vákuummenedzserként a világ vezető megoldásszállítója kíván lenni a vákuumautomatizálási technológia területén.
Az innovatív vállalati kultúra, a kiváló szolgáltatás és a tudásmegosztás révén célunk, hogy ügyfeleink üzleti teljesítményének hajtóereje legyünk világszerte.  
Vákuummenedzsernek lenni azt jelenti, hogy túllépünk a hagyományos alkatrészbeszállítói szerepkörön.
Az elképzelés az, hogy tanácsadóként, megoldásszállítóként és üzleti partnerként oldjuk meg ügyfeleink mindennapi problémáit, és őszinte elkötelezettséggel javítsuk a berendezések hatékonyságát és termelékenységét.
A lényeg az, hogy ügyfeleink kényelmesen, magabiztosan és elégedetten érezzék magukat a velünk való együttműködésben.

coval

video cannot show image

Coval termékeink többek között az alábbiak:

Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat