Vákuumtechnika

Ez a tudományterület kulcsfontosságú szerepet játszik számos ipari és kutatási folyamatban, beleértve a félvezetők gyártását, anyagtudományi kutatásokat, valamint a kémiai és élelmiszeripari folyamatokat.

A vákuumtechnikában használt eszközök közé tartoznak a vákuumszivattyúk, vákuumkamrák, mérőműszerek és szivárgásdetektorok. A vákuumszivattyúk különféle típusai, mint például a forgólapátos, turbomolekuláris és diffúziós szivattyúk, különböző mértékű és minőségű vákuum létrehozására képesek.

A vákuumtechnika alkalmazása lehetővé teszi a szennyeződések és légköri hatások minimalizálását, ami létfontosságú a tiszta és pontos tudományos kísérletekhez, valamint az érzékeny ipari folyamatokhoz. Ezenkívül a vákuumtechnológia fontos szerepet játszik az űrkutatásban és a gyorsítótechnológiában, ahol az extrém alacsony nyomású környezet elengedhetetlen.

A vákuumtechnika fejlődése szorosan összefügg a modern anyagtudományokkal, nanotechnológiával és elektronikai gyártási folyamatokkal. Az új fejlesztések és technológiai innovációk, mint például a jobb szivattyúzási hatékonyság, az automatizált vezérlőrendszerek és a fejlettebb szivárgásdetektálási módszerek, lehetővé teszik a vákuumtechnika szélesebb körű alkalmazását és növelik annak hatékonyságát az iparban és a kutatásban

Termék hírek

Coval Vakuum

A francia COVAL vállalat a vákuumtechnológia területén több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik.

aut
Termék hírek

Az Autonics hivatalos Magyarországi képviselői lettünk.

Az Autonics az automatizálási megoldások vezető szolgáltatója.
Termékeinket a mérnökök különböző ipari alkalmazásokban bíznak és alkalmazzák, beleértve az élelmiszer-gyártást és csomagolást, a műanyag- és gumifeldolgozást, a félvezető berendezéseket és a fémmegmunkáló gépeket.

H2
Termék hírek

NHT 8250 Hidrogén nyomástávadók

A Trafag NHT 8250 hidrogénnyomás-jeladó egy speciális hidrogén-kompatibilis, nagy teljesítményű ötvözetből készült vékonyréteg-acél érzékelővel rendelkezik, amely a legjobb jelstabilitást biztosítja.

Tudás

IIOT - Ha digitalizálni akarja vállalkozását

Speciális termékterületeinkkel élvonalbeli szakértelemmel és széles termékválasztékkal rendelkezünk, hogy megkönnyítsük Önnek a lépést a digitális világba. Itt megtudhatja, hogyan

Borítókép-Főoldal
Termék hírek

Termékáttekintők 2023

Fedezd fel az OEM Automatic legújabb forradalmi termékét! Vezető szerepet töltünk be az ipari automatizáció terén, és most büszkén bemutatjuk legújabb csodálatos innovációnkat. Az OEM Automatic termékei minden korábbinál hatékonyabbá és eredményesebbé teszik üzleti tevékenységedet.

Termék hírek

SZIVATTYÚK XYLEM

Az OEM Automatic kft. a közelmúltban a Xylem SFC forgalmazója lett Magyarországon.

Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat