Monitorok és kamerák

A Stoneridge-Orlaco piacvezető a haszongépjárművek és ipari járművek kamera- és felügyeleti rendszerei terén. Ez azt jelenti, hogy a világ vezető járműgyártóinak szállítunk. Rendszereink növelik a biztonságot, javítják az ergonómiát, nagyobb kényelmet teremtenek és nagyobb hatékonyságot biztosítanak.
 
Az Orlaco, a kamerarendszerek piacvezetője tovább optimalizálhatja termékfejlesztését, gyártását és globális lefedettségét. A két vállalat egyesített szakértelme szélesebb ügyfélkört és optimalizált termékeket biztosít. Így az egyesített termékportfólióink és technológiáink lehetővé teszik, hogy nagyon értékes ajánlatokat nyújtsunk a járműgyártók számára.
 
Megbízhatóságuk és minőségük garantálása érdekében termékeinket széles körűen teszteljük, és gyártási folyamatainkat ellenőrizzük. Az ISO 9001 mellett a Stoneridge-Orlaco bevezette az IATF 16949: 2016: az autóipari minőségtanúsítványt. Ez a nemzetközi szabvány biztosítja a minőséget, csökkenti a gyártási eltéréseket és megakadályozza a pazarlást.
Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat