Asco

Asco valmistaa laajan valikoiman erilaisia venttiilejä
Az egyik legrégebbi gyártónk, az ASCO – korábban Asco Numatics és Sirai – az amerikai Emerson csoport része, több mint százéves tapasztalattal rendelkezik a pneumatika és a mágnesszelepek piacain.

Az Emerson-ról

Az Emerson (NYSE: EMR), melynek székhelye a Missouri (USA) állambeli St. Louis-ban található, egy globális technológiai, ipari szoftver- és mérnöki vállalat, amely az innovatív Floor to Cloud™ megoldásokkal biztonságosabbá, okosabbá és fenntarthatóbbá teszi a világot. Iparági vezető szakértelmünkkel és a diszkrét automatizálási megoldások innovatív portfóliójával – amely olyan márkákat foglal magában, mint: ASCO™, AVENTICS™, TopWorx™, Movicon™, PACEdge™ és PACSystems™ – segítünk a gyártóknak folyamatosan fejleszteni tevékenységüket, hogy elérjék a termelékenység, a munkavédelem és a fenntarthatóság terén kitűzött legambiciózusabb céljaikat.

Szakértői csapatunk szorosan együttműködik a gyártókkal a legfőbb fejlesztési lehetőségeik azonosításában és az egyes vállalatok igényei alapján különböző megoldások bevezetésében. Az intelligens eszközöktől és érzékelőktől kezdve a strapabíró pneumatikai és folyadékvezérlési termékeken át a fejlett elemző szoftverekig, ezeknek az intelligens megoldásoknak a célja a gépek, a folyamatok és a munkaerő optimalizálása, függetlenül attól, hogy a digitális átalakulás mely szakaszában vannak a vállalatok.

 

Az ASCO™-ról

Az Emerson globális piacvezető a mágnesszelepek és az ipari automatizálás területén a legújabb technológiák, a mérnöki munka és az innovatív megoldások ötvözésével. Az ASCO™ termékek átfogó folyamatautomatizálási megoldásokat kínálnak különböző iparágak számos alkalmazásához. Az Emerson széleskörű tapasztalatával kombinálva ezek a megoldások segítenek csökkenteni az üzemeltetési költségeket és növelni a termelékenységet. Az ASCO™ termékek között több mint 50.000 tétel található mágnesszelepek, pneumatikus és proporcionális szelepek, valamint a porleválasztó rendszerek (DCS) alkatrészei és a tüzeléstechnikai megoldások terén.

Alap információ

  • Alapítva: 1888
  • ASCO az Emerson csoport tagja
  • 7 európai gyár (16 világszerte)
  • 4600 alkalmazott

Az Emerson a gyártás megbízható támaszából az ipari automatizálás globális vezetőjévé vált

Emerson
Az Emerson a fejlett technológiákat, az iparágvezető szakértelmet és a világ iránti csillapíthatatlan kíváncsiságot ötvözi, hogy fenntartható megoldásokat hozzon létre ügyfelei számára.

video cannot show image

Asco termékeink többek között:

Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat