Definox

Definox logo

A DEFINOX 1968-ban jött létre a Vendéen ipari csoport közös akaratából, amely úgy döntött, hogy diverzifikálja tevékenységét. 1968-ban megvásárolták a "Lahousse" szabadalmat. Ez a szabadalom az első golyóscsapra vonatkozott, és ez volt a kiindulópontja a DEFINOX nevű, a tejiparnak szentelt új vállalatnak.

Szakértelmünk az ipari kihívások ismeretében rejlik a legkülönbözőbb ágazatokban: élelmiszeripar, kozmetikai ipar, gyógyszeripar, állateledel, tisztítószerek... a mechanikától a folyadékátvitelig mindig fejlődtünk és alkalmazkodtunk, hogy ma már több mint 70 ország vezető ipari vállalatainak nemzetközileg elismert szakértői legyünk.

Több éve tervezzük az ipar 4.0 jövőjét és fektetünk be az innovációba. Ezért fektettünk be új gyártási kapacitásokba. Ipari szakértőkkel dolgozunk együtt, különösen az automatizálás területén, hogy a folyadékátviteli mechanikában szerzett ismereteinket az automatizálással kombináljuk.

Alap információ

Alapítva: 1968

Székhely Clisson, Franciaország

Automatizálás a Definox-al

Definox
Tervezésünk és iparosításunk lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan reagáljunk a modern folyamatok higiéniai követelményeire és a tisztíthatóság tekintetében a legszigorúbb korlátozásokra. A felhasznált anyagok sokfélesége lehetővé teszi, hogy minden típusú folyékony folyamatra alkalmazzuk őket. Testre szabható, számos változattal és opcióval rendelkező, teljes mértékben karbantartható szelepeink és megoldásaink könnyen alkalmazkodnak a gyártósorok geometriájához és a folyamat környezetéhez.

video cannot show image
Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat