Herga Technology

Herga Logo
Az 1947-ben az Egyesült Királyságban alapított Herga hosszú távú kapcsolatra törekszik partnereivel, így a folyamatos fejlődés következtében innovatív megoldásokat és szolgáltatásokat nyújt.
A vállalat termékei kapcsoló- érzékelő megoldásokat kínálnak, amelyek egy egyedülálló, dinamikusan fejlődő szűk piaci rést fednek le. A fő termékkörök a levegőkapcsolók, a lábkapcsolók és a nyomás- és vákuumkapcsolók. A levegőkapcsolók legfontosabb innovációja, hogy a jelet egy kapcsolótól tömlőben levegő segítségével továbbítja az érzékelőig, amely kapcsol, így olyan helyeken is alkalmazható, ahol nedves közeg jelenlétében kell elvezetni a kábelt. pl: fejőgép. A lábkapcsolókból létezik ipari kivitelű kapcsoló, USB-s, számítógéphez csatlakoztatható verzió. A termékek fő felhasználási területe az egészségügy, ahol a higiéniai követelmények és a könnyű kezelhetőség kifejezetten fontos. A kapcsolók széles körben testre szabhatóak, az egy gombos kiviteltől kezdve a több gombos, vezérlő rendszerekig. pl: fogorvosi szék beállítása, orvosi eszközök vezérlése.

A Herga széles körű elektromos és pneumatikus láb- és kézvezérlők széles választékát kínálja, amelyek megfelelnek a nemzetközi jóváhagyások széles skálájának, beleértve az IEC / UL 60601-et is.

Alap információ

  • Alapítva: 1972
  • Székhely: Anglia

Herga termékeink többek között:

Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat