Ipari kommunikációs modulok

Ipari kommunikációs modulok

Részben rejtett leírásfejléc

A TOSIBOX® segítségével néhány perc alatt könnyedén létrehozhat egy teljesen biztonságos távoli kapcsolatot, anélkül, hogy speciális informatikai ismeretekre lenne szüksége.

A TOSIBOX® megoldása olyan összetevőből áll, amelyek kompatibilisek egymással, lehetővé téve a rendszer korlátlan kiterjesztését mindezt csupán néhány komponens segítségével teljes rugalmasság mellett.

Tosibox® LOCK és TOSIBOX® KEY
• A TOSIBOX® Lock egy ipari router, amelyen keresztül biztonságosan lehet csatlakozni az IOT eszközökhöz a világ bármely pontjáról. A zár a kiválasztott modelltől függően WAN, WiFi vagy 3G / 4G kapcsolaton keresztül kapcsolódik az internethez. A zár eléréséhez egy TOSIBOX® kulcsra van szükség, amelyet telepítéskor szinkronizálunk a zárral és egy jelszóval. Nincs szükség “port-forwarding”-ra vagy bonyolult IT beállításokra
• A kulcsok lehetnek fizikai USB-kulcsok, szoftverkulcsok vagy mobil kliens. Ezek a kulcsok pedig természetesen több zárral is párosíthatóak.
• Ennek a kialakításnak köszönhetően a biztonságos VPN-kapcsolat egyszerűen beállítható az interneten keresztül, és akár kevesebb, mint 5 perc alatt létrehozható egy pont-pont kapcsolat.
• Mivel a koncepció rugalmasan bővíthető, ezért egy egyszerű pont-pont kapcsolat könnyedén teljes IT infrastruktúrává bővíthető.
• A TOSIBOX® hardverkoncepciónak nincs havi vagy éves költsége: Tiszta egyszeri költségek a TOSIBOX® Lock, a TOSIBOX® Key, a TOSIBOX® SoftKey és a TOSIBOX® Mobile Client vásárlásakor.

A Tosibox szabadalmaztatott, világszerte auditált és a legmagasabb szintű biztonsággal rendelkezik az iparban.
A technológia kétfaktoros hitelesítésen, automatikus biztonsági frissítéseken és a legújabb titkosítási technológián alapul. Ez nem egy felhőalapú szolgáltatás, mivel közvetlen VPN-kapcsolat jön létre a fizikai zár és a kulcs között. Az adatok titkosítva és biztonságban vannak, mivel csak megbízható eszközök férhetnek hozzá.
Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat