Ipari kommunikációs modulok

Ipari kommunikációs modulok

Részben rejtett leírásfejléc

A TOSIBOX® segítségével néhány perc alatt könnyedén létrehozhat egy teljesen biztonságos távoli kapcsolatot, anélkül, hogy speciális informatikai ismeretekre lenne szüksége.

A TOSIBOX® megoldása olyan összetevőből áll, amelyek kompatibilisek egymással, lehetővé téve a rendszer korlátlan kiterjesztését mindezt csupán néhány komponens segítségével teljes rugalmasság mellett.

Tosibox® LOCK és TOSIBOX® KEY
• A TOSIBOX® Lock egy ipari router, amelyen keresztül biztonságosan lehet csatlakozni az IOT eszközökhöz a világ bármely pontjáról. A zár a kiválasztott modelltől függően WAN, WiFi vagy 3G / 4G kapcsolaton keresztül kapcsolódik az internethez. A zár eléréséhez egy TOSIBOX® kulcsra van szükség, amelyet telepítéskor szinkronizálunk a zárral és egy jelszóval. Nincs szükség “port-forwarding”-ra vagy bonyolult IT beállításokra
• A kulcsok lehetnek fizikai USB-kulcsok, szoftverkulcsok vagy mobil kliens. Ezek a kulcsok pedig természetesen több zárral is párosíthatóak.
• Ennek a kialakításnak köszönhetően a biztonságos VPN-kapcsolat egyszerűen beállítható az interneten keresztül, és akár kevesebb, mint 5 perc alatt létrehozható egy pont-pont kapcsolat.
• Mivel a koncepció rugalmasan bővíthető, ezért egy egyszerű pont-pont kapcsolat könnyedén teljes IT infrastruktúrává bővíthető.
• A TOSIBOX® hardverkoncepciónak nincs havi vagy éves költsége: Tiszta egyszeri költségek a TOSIBOX® Lock, a TOSIBOX® Key, a TOSIBOX® SoftKey és a TOSIBOX® Mobile Client vásárlásakor.

A Tosibox szabadalmaztatott, világszerte auditált és a legmagasabb szintű biztonsággal rendelkezik az iparban.
A technológia kétfaktoros hitelesítésen, automatikus biztonsági frissítéseken és a legújabb titkosítási technológián alapul. Ez nem egy felhőalapú szolgáltatás, mivel közvetlen VPN-kapcsolat jön létre a fizikai zár és a kulcs között. Az adatok titkosítva és biztonságban vannak, mivel csak megbízható eszközök férhetnek hozzá.

aut
Termék hírek

Az Autonics hivatalos Magyarországi képviselői lettünk.

Az Autonics az automatizálási megoldások vezető szolgáltatója.
Termékeinket a mérnökök különböző ipari alkalmazásokban bíznak és alkalmazzák, beleértve az élelmiszer-gyártást és csomagolást, a műanyag- és gumifeldolgozást, a félvezető berendezéseket és a fémmegmunkáló gépeket.

puls
Termék hírek

PULS tápegységek

A PULS a DIN-sínes tápegységek fejlesztésére és gyártására specializálódott. A magántulajdonban lévő és irányított vállalat úttörő szelleméről ismert, a tökéletesség és az innovatív ötletek iránt elkötelezett.

Tudás

IIOT - Ha digitalizálni akarja vállalkozását

Speciális termékterületeinkkel élvonalbeli szakértelemmel és széles termékválasztékkal rendelkezünk, hogy megkönnyítsük Önnek a lépést a digitális világba. Itt megtudhatja, hogyan

sejfer
Termék hírek

Hőszabályozás professzionálisan - Seifert Systems Hűtéstechnika

Képzelje el a tökéletes hűtést és hőelvezetést minden alkalmazásban! A Seifert Systems úttörő megoldásokkal áll az Ön rendelkezésére.

AUER
Termék hírek

Fényjelző megoldások az AUER SIGNAL termékeivel

Az Auer Signal a világ egyik vezető jelzőberendezés-gyártója, amely ma már több mint 70 országban van jelen.

lovato
Termék hírek

Válaszd a Lovato termékeit- a minőség és megbízhatóság szakértőjét

A Lovato termékek az innováció és a minőség találkozása. Mérnökeink és szakembereink kiemelt figyelmet fordítanak a tervezésre és a fejlesztésre, hogy kiváló minőségű és megbízható eszközöket kínálhassunk ügyfeleinknek. Bármilyen ipari alkalmazásról legyen szó, a Lovato termékek a legkeményebb körülmények között is kiválóan működnek.

Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat