Aignep

Aignep Logo
”Erősen jelen lenni a piacon” - ez a mottója az Olasz Aignep-nek, amelyet 1976-ban alapítottak a célból, hogy versenyképes, innovatív megoldásokat kínáljon a sűrített levegő piacán.
Kezdetben a víz és hidraulikai területen dolgozott kivitelezőként. A 80-as 90-es évek fordulópontot jelentett a cég életében, ekkor nagy forrásokat mozgósított, hogy a fittingek piacvezető gyártójává váljon és ezzel párhuzamosan kivitelezői erőforrásait is a gyártásba fektette. Az új környezet lehetővé tette, hogy a termékválaszték jelentősen megnövekedjen. 1992-ben csatlakozott a Bugatti csoporthoz, amely után a kutatás és fejlesztés maradt a fő irányvonal. Fő termékcsoportjaik a pneumatikai csatlakozók és azok kiegészítői, a levegőkezelő egységek és munkahengerek.

Aignep leányvállalatok vannak az Egyesült Államokban, Brazíliában, Spanyolországban és Svájcban, valamint 81 országban.

Alap információ

  • Alapítva 1976
  • Székhely: Bione, Olaszország

1976 óta vezető szerepet tölt be a folyadék- és sűrített levegős alkatrészek gyártása terén.

Több mint negyven éve szakosodtunk szerelvények, szelepek, mágnesszelepek, működtető elemek és automatikus csatlakozók gyártására folyadékok és sűrített levegő számára, és 5 különböző termékcsaládot kínálunk ügyfeleinknek.

Tapasztalatunknak és folyamatos innovációs törekvésünknek köszönhetően az ipari automatizálás különböző területein ágazati vezetőként pozícionáltuk magunkat, és a piac egyedi igényeihez tervezett, személyre szabott megoldásokat kínálunk, mindezt a legmagasabb minőségi, tervezési és biztonsági előírásoknak megfelelően.

Minden termékünk Olaszországban készül, és széles körű forgalmazói hálózatunknak köszönhetően világszerte elérhető.

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat