GHM Group

GHM Gourp logo
A Honsberget 1963-ban alapították Németországban a mechanikus nyomáskapcsolók fejlesztésére és gyártására. A 80-as évek elejére a termékkör kibővült a hőmérséklet és szintmérésre használható műszerekkel és az elektronikus áramláskapcsolókkal. 2008-ban csatlakozott a GHM vállalatcsoporthoz, amely lehetőséget adott a beszerzések optimalizálására és a termékkörök kiszélesítésére.
A Honsberg termékei kiváló minőségű, innovatív megoldásokat kínálnak áramlás mérésére, kijelzésére és áramlás alapján történő kapcsolásra egyaránt. Az áramláskapcsolók igényeknek megfelelően többféle kivitelben és alternatívában elérhetőek. A mechanikus elven működő áramláskapcsolók mellett az elektronikus elvű, induktív és kalorimetrikus elven működők is megtalálhatóak a kínálatban, amelyek megoldást kínálnak a vízen kívül egyéb viszkózus anyagok, és akár alacsonyabb térfogatáramok kezelésére is. A termékkör részei a szintjelző és szintkapcsoló alkalmazások is. A termékek rendelkeznek a speciális felhasználásokhoz tanúsítványokkal, például a nukleáris felhasználásokhoz, tengerészeti alkalmazásokra és az orosz piacra szükséges Ghost tanúsítvánnyal. A termékek kifejezetten nagy előnye a nagyfokú testreszabhatóság és a gyors, rugalmas alkalmazkodás a vevői igényekhez.
A GHM Group a Greisinger és Martens méréstechnikai-, laborberendezéseit illetve elektronikai termékeit is magában foglalja sokoldalúvá téve ezzel a német gyártó teljes kínálatát.

Alap információ

Alapítás: 1963

GHM termékeink többek között:

Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat