Seifert Systems

Seifert valmistaa laadukkaita jäähdyttimiä
A Seifert Systems alapkövét 1965-ben tették le Ennepetalban. Rolf Seifert mérnök felismerte, hogy az ipari környezetben lévő elektronikát állandó hőmérsékleten kell tartani, és a hőt biztonságosan el kell vezetni a burkolatokból.

A Seifert Systems több mint 55 éves tapasztalattal rendelkező vállalatcsoporttá nőtte ki magát, amely saját leányvállalatokkal rendelkezik Németországban, Ausztriában, Svájcban, Máltán, Olaszországban, az Egyesült Államokban és Ausztráliában.

Ezek mellett a világ minden részén fennálló hosszú távú partnerkapcsolatok lehetővé teszik számunkra, hogy a legmagasabb fokon nemzetközi szinten működjünk. 

Legfontosabb célunk, hogy folyamatosan megéljük vezető piaci pozíciónkat a burkolatok és gépek klímatizálása terén.

Alap információ

Alapítva: 1965

Központ:  Birżebbuġa, Málta

Seifert hűtéstechnika

Seifert
A Seifert Systems több mint 55 éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik az ipari hőkezelés területén.
Szellőztetjük, hűtjük, párátlanítjuk, fűtjük, szabályozzuk és megvilágítjuk az automatizálási ipar, a távközlés és az orvosi ágazat, valamint az olyan kihívást jelentő környezetek számára, mint az élelmiszer-feldolgozás és az autógyártás.

Minden termékünk a nemzetközi szabványok szerint készül, és rendelkezünk ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 tanúsítvánnyal. A szekrényhűtő egységeink hűtési teljesítményértékei megfelelnek az EN14511 szabványnak.

video cannot show image

Seifert termékeink többek között:

Műszaki tanácsadás
KAPITÁNY GÁBOR

Műszaki értékesítő mérnök és Termékspecialista

+36 20 585 21 61

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat