Datalogic

Datalogic

A Datalogic a világ egyik vezető gyártója az érzékelők. képfeldolgozó rendszerek, ipari vonalkódolvasók és nem utolsó sorban a biztonsági fényfüggyönyök területén. A vállalatot 1972-ben Romano Volta mérnök alapította meg Bolognában, aki a mai napig a legnagyobb részvényes.

A Datalogic két különböző piacra koncentrál: automatikus adatrögzítés (ADC) illetve az ipari automatizálás. A csoport évente több, mint 26 millió eurót fekte kutatásba és fejlesztésbe kilenc köpontjában, elsősorban Olaszországban, az Egyesült Államokban és Vietnámban. A vállalatnak mintegy 2000 alkalmazottja van 4 kontinensen 30 országában.

Alap információ

  • Alapítva: 1972
  • Központja: Bologna, Olaszország

Datalogic termékkör

Datalogic

A Datalogic globális technológiai vezető szerepet tölt be az automatikus adatrögzítés és a gyári automatizálás piacán, és vonalkódolvasók, mobil számítógépek, érzékelő, mérő és biztonsági szenzorok, RFID, látó- és lézeres jelölőrendszerek tervezésére és gyártására szakosodott.

A Datalogic több mint 50 éve tartó sikerének alapját a Datalogic minden ügyfél igényére való közelség és az időben történő reagálás, valamint a folyamatos innováció és a magas színvonalú kínálat képezi. Élvonalbeli megoldásai segítenek a folyamatok hatékonyságának és minőségének növelésében a kiskereskedelem, a gyártás, a szállítás és logisztika, valamint az egészségügy területén.

A Datalogicnak Amerikában, Európában, Ázsiában és Ausztráliában is vannak értékesítési irodái, amelyek segítik Önt adatgyűjtési igényeinek kielégítésében. A gyorsabb válaszadás érdekében kérjük, hogy kérdéseit az Ön támogatására kijelölt Datalogic telephelyhez irányítsa.

video cannot show image

Datalogic termékeink többek között

Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat