Pneumatika termékek

A pneumatika termékek az ipari automatizálás egyik kulcsfontosságú elemei, amelyek sűrített levegőt használnak különféle mechanikus mozgások és műveletek végrehajtásához. Ezek a termékek széles körben alkalmazottak az automatizálás, gyártás és folyamatirányítás területein.

A pneumatika termékek közé tartoznak a szelepek, hengerek, aktuátorok, csatlakozók, szűrők, szabályozók és egyéb kiegészítő eszközök. Ezeket a komponenseket gyakran használják olyan alkalmazásokhoz, ahol pontos és ismételhető mozgás szükséges, mint például a gépek karjainak mozgatása, anyagok mozgatása vagy összeszerelési folyamatokban.

A pneumatika termékek előnyei közé tartozik a gyors reakcióidő, a könnyű vezérelhetőség és a megbízhatóság. A sűrített levegő, mint energiaforrás, tiszta és biztonságos, valamint rendkívül hatékony módszer a különböző ipari műveletek végrehajtására. Továbbá, a pneumatikus rendszerek általában egyszerűbbek és költséghatékonyabbak az elektromos vagy hidraulikus rendszerekkel összehasonlítva, különösen kis és közepes erőigényű alkalmazásokban.

aut
Termék hírek

Az Autonics hivatalos Magyarországi képviselői lettünk.

Az Autonics az automatizálási megoldások vezető szolgáltatója.
Termékeinket a mérnökök különböző ipari alkalmazásokban bíznak és alkalmazzák, beleértve az élelmiszer-gyártást és csomagolást, a műanyag- és gumifeldolgozást, a félvezető berendezéseket és a fémmegmunkáló gépeket.

H2
Termék hírek

NHT 8250 Hidrogén nyomástávadók

A Trafag NHT 8250 hidrogénnyomás-jeladó egy speciális hidrogén-kompatibilis, nagy teljesítményű ötvözetből készült vékonyréteg-acél érzékelővel rendelkezik, amely a legjobb jelstabilitást biztosítja.

Tudás

IIOT - Ha digitalizálni akarja vállalkozását

Speciális termékterületeinkkel élvonalbeli szakértelemmel és széles termékválasztékkal rendelkezünk, hogy megkönnyítsük Önnek a lépést a digitális világba. Itt megtudhatja, hogyan

Borítókép-Főoldal
Termék hírek

Termékáttekintők 2023

Fedezd fel az OEM Automatic legújabb forradalmi termékét! Vezető szerepet töltünk be az ipari automatizáció terén, és most büszkén bemutatjuk legújabb csodálatos innovációnkat. Az OEM Automatic termékei minden korábbinál hatékonyabbá és eredményesebbé teszik üzleti tevékenységedet.

Termék hírek

Coval Vakuum

A francia COVAL vállalat a vákuumtechnológia területén több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik.

Termék hírek

SZIVATTYÚK XYLEM

Az OEM Automatic kft. a közelmúltban a Xylem SFC forgalmazója lett Magyarországon.

Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat