Aventics

Aventics

Az Emerson-ról

Az Emerson (NYSE: EMR), melynek székhelye a Missouri (USA) állambeli St. Louis-ban található, egy globális technológiai, ipari szoftver- és mérnöki vállalat, amely az innovatív Floor to Cloud™ megoldásokkal biztonságosabbá, okosabbá és fenntarthatóbbá teszi a világot. Iparági vezető szakértelmünkkel és a diszkrét automatizálási megoldások innovatív portfóliójával – amely olyan márkákat foglal magában, mint: ASCO™, AVENTICS™, TopWorx™, Movicon™, PACEdge™ és PACSystems™ – segítünk a gyártóknak folyamatosan fejleszteni tevékenységüket, hogy elérjék a termelékenység, a munkavédelem és a fenntarthatóság terén kitűzött legambiciózusabb céljaikat.

Szakértői csapatunk szorosan együttműködik a gyártókkal a legfőbb fejlesztési lehetőségeik azonosításában és az egyes vállalatok igényei alapján különböző megoldások bevezetésében. Az intelligens eszközöktől és érzékelőktől kezdve a strapabíró pneumatikai és folyadékvezérlési termékeken át a fejlett elemző szoftverekig, ezeknek az intelligens megoldásoknak a célja a gépek, a folyamatok és a munkaerő optimalizálása, függetlenül attól, hogy a digitális átalakulás mely szakaszában vannak a vállalatok.

 

Az AVENTICS™-ről

Az AVENTICS™ átfogó termékportfóliója pneumatikus alkatrészeket, valamint ügyfélspecifikus rendszereket és alkalmazásokat kínál különböző iparágak számára. Ezek a termékek a haszongépjármű-ipar, az élelmiszer- és italipar, a vasúti technológia, az autóipar, az ipari alkalmazások automatizálása, az egészségügy és a hajózás szegmenseit célozzák meg. Az elektronika integrálásával, az innovatív és robusztus anyagok felhasználásával, valamint lépest tartva az olyan modern trendekkel, mint a gépbiztonság és az ipari dolgok internete (IIoT), az Emerson az intelligens és könnyen használható megoldások vezető gyártója.

 


Alap információ

  • Teljes pneumatikus tartomány
  • Az Aventics az Emerson Csoport része
  • Öt gyártó egység a világon
  • Több mint 2000 alkalmazott

video cannot show image
Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat