Control Techniques

Control Techniques logo
A Control Techniques 1972-es alapítása óta a hajtástechnikai iparág meghatározó része.

A gyárban készülő frekvenciaváltók az ipar szinte minden területén felhasználhatók, aszinkron motorok és állandó mágneses szinkronmotorok meghajtására egyaránt. A termékek minden alkalmazásban kiemelkedő teljesítményt, megbízhatóságot és energiahatékonyságot biztosítanak. 

2017 februárjától a Control Techniques a Nidec Corporation csoport tagja.

Alap információ

  • Alapítva: 1972, Newtown, Wales
motor

A Control Techniques 1973 óta tervezi és gyártja a világ legjobb frekvenciaváltóit.

Ügyfeleink díjazzák a piacot felülmúló hajtások gyártása iránti elkötelezettségünket. Megbíznak bennünk, hogy minden alkalommal időben szállítunk, a ránk jellemző kiváló szolgáltatással.
50 évvel később még mindig a legjobb motorvezérlésre, megbízhatóságra és energiahatékonyságra törekszünk, amit egy hajtásba beépíthet. Ezt ígérjük, hogy ma és mindig is ezt fogjuk nyújtani

A Control Techniques 100%-ban a világszínvonalú, az iparban, a kereskedelemben és a megújuló energiát hasznosító rendszerekben használt, változó fordulatszámú hajtások és teljesítmény-átalakítási technológiák szállítására összpontosít. Motorvezérlési megoldásaink segítenek a vállalkozásoknak jelentősen csökkenteni az energiaköltségeket és javítani a működési hatékonyságot.

video cannot show image

Control Techniques termékeink többek között:

Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat