Tecnoplastic

A Tecnoplastic egy 1994-ben alapított olasz úszókapcsoló- és szűrőgyártó vállalat, amely az 1970-es évekre visszanyúló, széles körű tapasztalattal rendelkezik az iparágban.

Az ötlettől a tervezésen, a formák kifejlesztésén és az alkatrészek préselésén át, összeszerelésükön át a végső tesztig a teljes gyártási folyamat a gyönyörű Velence tengerparti városa melletti Saonarában található gyárukban zajlik.

Büszkén szállítják termékeiket számos szivattyúgyártónak, tervezőnek, víztisztító üzemnek, elektromos berendezés- és alkatrészgyártónak; valamint számos elektromos és hidraulikus alkatrészek forgalmazójának és kereskedőjének világszerte.

A Tecnoplastic filozófiája éppoly egyszerű, mint amennyire ambiciózus, és a vásárlói elégedettségre összpontosít: „Kiváló minőségű és megbízható termékeket készítünk, teljes egészében Olaszországban. Az állandó innováció, a szenvedély, a professzionalizmus és az első osztályú alapanyagok lehetővé teszik számunkra, hogy termékek és kiegészítők széles választékát kínáljuk.

Alap információ

Alapítva:  1994

Központ: Saonara, Olaszország

video cannot show image

Tecnoplastic termékeink többek között

Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat