Szenzor és Biztonság

Ezek a technológiák létfontosságúak a munkahelyi biztonság, a gépek és berendezések védelme, valamint az adatok és hálózatok biztonságának fenntartásához.

Szenzorok széles körben használhatók a környezeti feltételek, mint például a hőmérséklet, páratartalom, mozgás, nyomás és fény érzékelésére. Ezek az információk segíthetnek a gépek és berendezések hatékonyabb működésében, valamint a potenciális veszélyek és rendellenességek korai felismerésében.

Biztonsági technológiák közé tartoznak a vészleállító rendszerek, biztonsági kapcsolók, tűz- és gázérzékelők, valamint a beléptető rendszerek. Ezek a rendszerek kulcsfontosságúak a munkahelyek és nyilvános területek biztonságának növelésében, valamint az emberi élet és az eszközök védelmében.

Az ipari biztonság területén a szenzorok és biztonsági rendszerek egyre inkább integrálódnak az okos technológiákba és az IoT (Internet of Things) megoldásokba. Ez lehetővé teszi a folyamatos monitorozást, az adatok valós idejű elemzését és a gyors reakciókat a rendellenességekre. Ezenkívül a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás alkalmazása tovább javíthatja a biztonsági rendszerek hatékonyságát és megbízhatóságát.

Biztonsági kapcsolók

A biztonsági kapcsolók olyan kritikus elemei az ipari és kereskedelmi berendezéseknek, amelyek a munkahelyi biztonságot szolgálják.
Vásárlás

Forgójeladók

A jeladók lehetnek optikai vagy mágneses, inkrementális vagy abszolút jeladók. Az optikai jeladók pontosabbak, egy kódolt lemezt használnak, amely négyszöghullámok sorozatát állítja elő. A mágneses változatok mágnest és integrált áramkört használnak az optikai kódoló jelének emulálására, így az a vezérlő által használható. Az optikai jeladók a sebesség- vagy pozíció-visszacsatolás "arany standardja", és széles körben használják őket ipari környezetben.
Vásárlás

HDC ipari csatlakozók

Az HDC ( Heavy Duty Connectors), különösen robusztus csatlakozók, amelyeket arra terveztek, hogy ellenálljanak az ipari környezetek extrém feltételeinek.
Vásárlás

Ipari képfeldolgozó rendszerek

Vásárlás

Ipari vonalkódolvasók

Vásárlás
M8 fully groated cabel, straight male

I/O elosztók és szenzorkábelek

Vásárlás

Kiegészítők

Kiegészítő termékeink azokat az eszközöket és komponenseket jelentik, amelyek az ipari szenzorok és biztonsági rendszerek hatékony működését támogatják.
Vásárlás

Lábpedálok

Vásárlás

Lézerszkennerek

Vásárlás
V3-photo

Mikrokapcsolók

Vásárlás

Monitorok és kamerák

A Stoneridge-Orlaco piacvezető a haszongépjárművek és ipari járművek kamera- és felügyeleti rendszerei terén. Ez azt jelenti, hogy a világ vezető járműgyártóinak szállítunk. Rendszereink növelik a biztonságot, javítják az ergonómiát, nagyobb kényelmet teremtenek és nagyobb hatékonyságot biztosítanak.   Az Orlaco, a kamerarendszerek piacvezetője tovább optimalizálhatja termékfejlesztését, gyártását és globális lefedettségét. A két vállalat egyesített szakértelme szélesebb ügyfélkört és optimalizált termékeket biztosít. Így az egyesített termékportfólióink és technológiáink lehetővé teszik, hogy nagyon értékes ajánlatokat nyújtsunk a járműgyártók számára.   Megbízhatóságuk és minőségük garantálása érdekében termékeinket széles körűen teszteljük, és gyártási folyamatainkat ellenőrizzük. Az ISO 9001 mellett a Stoneridge-Orlaco bevezette az IATF 16949: 2016: az autóipari minőségtanúsítványt. Ez a nemzetközi szabvány biztosítja a minőséget, csökkenti a gyártási eltéréseket és megakadályozza a pazarlást.
Vásárlás
Photo at sensor M32x1,5.

Szenzorok

Vásárlás

Távvezérlők

Biztonságos ipari távvezérlés A Tele Radio a biztonságos vezeték nélküli és rádiós távvezérlés szakértője. Fő tevékenységi területeink az ipari, ipari-, felvonó-, mobil-, ajtó-, kapu- és sorompó alkalmazások. Hidraulikus gépekhez is kínálunk távvezérlést. A vezeték nélküli távirányító egy biztonság- és kényelemközpontú rendszer egy gép vezérlésére. A kezelőt pontosan oda helyezi, ahol lennie kell, a vezérlőpanel vagy a vezetékes vezérlés természetes korlátai helyett. A vezeték nélküli távirányító nem áll a kezelő útjában, mint egy kábelhez kötött rendszer. A kábel egyrészt akadályozza a munkát, másrészt biztonsági kockázatot, botlásveszélyt jelent, és sérülésre is hajlamos.
Vásárlás

Végálláskapcsolók

Vásárlás

Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat