SSP

SSP
Innovatív gépbiztonság - egyszerűsítjük a biztonságot
Safety System Products GmbH & Co. KG a világpiacon innovatív biztonságtechnikájáról ismert.

Több mint 1000 ügyfél bízik az SSP tanúsított és részben szabadalmaztatott biztonsági megoldásaiban. Az SSP moduláris rendszerkoncepciója szinte minden alkalmazástípusra alkalmas. A standard termékek mellett egyedi megoldásokat is kínálnak.

A robotika és automatizálás biztonságtechnikájára vonatkozó műszaki és normatív követelmények egyre összetettebbek. Ennek következtében a biztonsági megoldások megvalósítása gyakran szükségtelenül bonyolult. az SSP-nél másképp gondolkodunk: Szeretnénk a biztonságtechnika alkalmazását ismét a lehető legegyszerűbbé tenni. Ezzel a megbízatással azonban nem elegendő a meglévő termékek egyszerű adaptálása vagy javítása: mi a biztonságot újként definiáljuk. A biztonsági kerítésektől és érzékelőktől kezdve a vezérléstechnikán át a biztonsági szolgáltatásokig az SSP új, új megoldást jelent.

Alap információ

Alapítás: 2013

Központ: Spaichingen

Az iparágak széles körének szállítunk gépbiztonsági termékeket, például biztonsági vezérlőket, reteszeléseket, fényfüggönyöket, kezelőegységeket, biztonsági kerítéseket, valamint biztonsági érzékelőket és vezeték nélküli biztonsági berendezéseket. Az SSP széles körű biztonsági szolgáltatási portfóliót is kínál. Gyártófüggetlen tanácsadással, amikor a gépi irányelvek, azok szabványai vagy kockázatértékelések, szemináriumok, szabványkutatás, utólagos mérések, dokumentáció és CE-tanúsítványok témáiról van szó. A koncepciótól a projekt megvalósításáig támogatjuk ügyfeleinket, a vállalatok pedig az alacsony állásidők és a magas jövedelmezőség előnyeit élvezik.

video cannot show image
Műszaki tanácsadás
manÁncsán Szabolcs

Műszaki értékesítési mérnök és Termékspecialista

+36 70 601 7690

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat