Hokuyo

Hokuyo
A japán Oszakában, 1946-ban alapított HOKUYO az eredeti automatizálási technológiák közül néhányat fejlesztett ki és kínál ma is olyan termékekkel, mint a számlálók, fotoelektromos érzékelők és automata ajtók a gyári automatizálási rendszerek és különböző gyártási folyamatok széles skálájához.
Sok éve fejlesztünk többféle terméket a gyári automatizáláshoz, amelyek nagy pontosságú CCD-érzékelőket és optikai adatátviteli eszközöket tartalmaznak, és kreativitásunk és teljesítményünk miatt kiváló hírnevet élvezünk az ügyfelek körében.

A HOKUYO termékek számos ipari ágazatban, például a textiliparban, az elektromos vezetékekben, a vas- és acélgyártásban, a szállítási rendszerekben, a szerelőgépekben, a félvezető- és LCD-berendezésekben integrálódnak. Hozzájárultak ezen iparágak növekedéséhez és fejlődéséhez.

Az információs technológia gyors ütemű változásai, az ipari globalizáció, valamint a mai világban tapasztalható környezeti és biztonsági bizonytalanságok ellenére a Hokuyo alkalmazkodni fog, és továbbra is vezető szerepet tölt be, és nagy hatékonysággal folytatja növekedését.

Az automatizálási technológia úttörőjeként a Hokuyo érzékeny és proaktív lesz az ügyfelek igényei iránt, és az előttünk álló kihívásoknak megfelelően a legjobb termékmegoldásokat kínálja majd a jövőben.

A Hokuyo várakozással tekint az Önök további üzletére a jövőben.

Alap információ

Alapítás: 1946

Hokuyo termékeink

Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat