Brooks Instrument

Brooks Instrument logo
A BROOKS INSTRUMENT az áramlások mérésére és szabályozására szolgáló termékeket gyárt, fejleszt és értékesít. A cégnek világszerte szervizei és gyárai vannak, például itt Magyarországon is, Székesfehérváron.
2019. január 1-től cégünk, az OEM Automatic Kft. a kizárólagos hazai disztribútor.

A Brooks Instrument termékei a legtöbb iparágban előfordulnak, ahol irányítani kívánják a gázok és folyadékok áramlását.(gyógyszerészeti, élelmiszer- és olajipar, labor- és méréstechnika)

Brooks Instrument bevezette a vízmérőt a sho-rate névvel, amely alapkoncepció és az egyik legsikeresebb termék lett az áramlástechnikai piacon. A Brooks eszközei ma a világ egyik vezető szerepét töltik be a tömegáram-mérésben is, ahol a többgázos és több tartományú technológia ezeket a szabályzókat / mérőket új szintre emelte, hogy megkönnyítsék a végtermékek világszerte történő használatát.

Minden Brooks-áramlásmérő alkalmas arra, hogy szinte végtelen számú alkalmazáshoz igazodjon, hiszen valamennyi műszer a pontos vevői igény szerint készül. A tömegáram-szabályozóknak is van vezérlőelektronikája az érzékelők kimeneti jeleinek monitorozására és naplózására PC-n vagy egyszerű kijelzőn.

Egyéb termékek a Brooks Instruments kínálatból: Vákuumérzékelők, nyomásérzékelők, szelepek, nyomásszabályozók és szintérzékelők.

Alap információ

  • Alapítva: 1946-ban Stephen A. Brooks által
  • Székhely: Hatfield, PA, USA

Brooks termékkör

Brooks
Fedezze fel nagy teljesítményű műszereink értékét és innovációját, beleértve a tömegáram-szabályozókat, rotamétereket, nyomásmérő és szabályozó eszközöket, valamint a kapacitív manométereket és Pirani-mérőket, amelyeket csak a Brooks Instrumentnél található szakértelem és szolgáltatás támogat.

Brooks termékeink többek között:

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat