DATASENSING

Védő állvány SG-PSB & SG-PSM

Az SG-PSB és SG-PSM a Datalogic fényfüggönyökhöz való állványok teljesen új sorozata, amely megkönnyíti a magasság és a szög beállítását.

Az állványok acélalapra szerelt erős alumíniumprofilból vannak. Az alapot két lemez és egy vízmérték alkotja, ez utóbbi az állvány egyszerű szintbeállítását szolgálja.

A szög beállítása két lépésben történik:
– „Durva” beállítás a felső lemezen lévő hornyokkal (ezek 30, 45, 60, 90 foknak felelnek meg);
– „Finom” beállítás három kis furattal, amelyek ±10°-os szögszabályozást garantálnak.

A testvédelmet a beépített tükrökkel felszerelt speciális állvány szolgálja. Ez az állvány a 2, 3 vagy 4 sugaras fényfüggönyhöz használható, ahol a tükrök az 500, 800, 900 és 1200 mm-es biztonságos magassághoz vannak kialakítva, összhangban az EN ISO 13855 (EN-999) szabvány előírásaival. Mindegyik tükör három csavarral állítható be.

Tartozékként rendelkezésre áll még egy négyzet alakú lemez, amely a padlóra erősíthető, valamint három rugó, amelyeket a lemez és az állvány között kell elhelyezni, és amelyek egyrészt felveszik az ütéseket és rezgéseket, másrészt megkönnyítik az állvány egyenetlen felületre való szerelését.

 

Állvány beépített tükrökkel SG-PSM

Mindegyik tükörhöz tartozik három beállítócsavar

SG-PS állvány rezgéscsillapítóval SG-P

 

 

Bővebben
  • Biztonsági állvány SG-PSB, magasság: 600-1900 mm
  • Védőállvány tükröknek SG-PSM
  • Gyors függőleges és axiális elhelyezkedés
  • Gyors függőleges és radiális beállítás
  • Lengéscsillapítás és rezgéscsillapítás

Kiválasztott változat

izé

Kiválasztott változat

Műszaki adatok

Termékleírás

Az SG-PSB és SG-PSM a Datalogic fényfüggönyökhöz való állványok teljesen új sorozata, amely megkönnyíti a magasság és a szög beállítását.Az állványok acélalapra szerelt erős alumíniumprofilból vannak. Az alapot két lemez és egy vízmérték alkotja, ez utóbbi az állvány egyszerű szintbeállítását szolgálja.A szög beállítása két lépésben történik:

– „Durva” beállítás a felső lemezen lévő hornyokkal (ezek 30, 45, 60, 90 foknak felelnek meg);

– „Finom” beállítás három kis furattal, amelyek ±10°-os szögszabályozást garantálnak.A testvédelmet a beépített tükrökkel felszerelt speciális állvány szolgálja. Ez az állvány a 2, 3 vagy 4 sugaras fényfüggönyhöz használható, ahol a tükrök az 500, 800, 900 és 1200 mm-es biztonságos magassághoz vannak kialakítva, összhangban az EN ISO 13855 (EN-999) szabvány előírásaival. Mindegyik tükör három csavarral állítható be.Tartozékként rendelkezésre áll még egy négyzet alakú lemez, amely a padlóra erősíthető, valamint három rugó, amelyeket a lemez és az állvány között kell elhelyezni, és amelyek egyrészt felveszik az ütéseket és rezgéseket, másrészt megkönnyítik az állvány egyenetlen felületre való szerelését.

 

Állvány beépített tükrökkel SG-PSM

Mindegyik tükörhöz tartozik három beállítócsavar

SG-PS állvány rezgéscsillapítóval SG-P

 

 

Kiegészítők

aut
Termék hírek

Az Autonics hivatalos Magyarországi képviselői lettünk.

Az Autonics az automatizálási megoldások vezető szolgáltatója.
Termékeinket a mérnökök különböző ipari alkalmazásokban bíznak és alkalmazzák, beleértve az élelmiszer-gyártást és csomagolást, a műanyag- és gumifeldolgozást, a félvezető berendezéseket és a fémmegmunkáló gépeket.

j
Termék hírek

Telerádió

A Tele Radio a biztonságos vezeték nélküli és rádiós távvezérlés szakértője. Fő tevékenységi területeik az ipari, ipari-, felvonó-, mobil-, ajtó-, kapu- és sorompó alkalmazások. Hidraulikus gépekhez is kínálnak távvezérlést.

Tudás

IIOT - Ha digitalizálni akarja vállalkozását

Speciális termékterületeinkkel élvonalbeli szakértelemmel és széles termékválasztékkal rendelkezünk, hogy megkönnyítsük Önnek a lépést a digitális világba. Itt megtudhatja, hogyan

Orlaco kamera
Termék hírek

Válassza a kamerák specialistáját, válassza az Orlaco-t

Fedezd fel az Orlaco termékek által nyújtott forradalmi megoldásokat a gépjárművek biztonsági és hatékonysági terén! Az Orlaco, a megbízhatóság és a minőség szinonimája, évek óta vezető szerepet tölt be a kamerarendszerek és megfigyelőtechnológiák terén.

Lütze
Termék hírek

LÜTZE technológia

Ne maradj le a Lütze Transportation termékeinek előnyeiről! Lépj előre az elektromos közlekedési megoldások terén, és válassz minket bizalommal. Tapasztald meg az innováció erejét és emeld a közlekedési járművek hatékonyságát és megbízhatóságát a Lütze Transportation termékeivel!

Borítókép-Főoldal
Termék hírek

Termékáttekintők 2023

Fedezd fel az OEM Automatic legújabb forradalmi termékét! Vezető szerepet töltünk be az ipari automatizáció terén, és most büszkén bemutatjuk legújabb csodálatos innovációnkat. Az OEM Automatic termékei minden korábbinál hatékonyabbá és eredményesebbé teszik üzleti tevékenységedet.

Változatok Ár

Kiválasztott változat

Válassza ki az egyik változatot a listából

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat