h

A világ legkisebb lézerszkennere megfelel az Ön igényeinek?

Az UAM-05 a világ legkisebb biztonsági lézerszkennere. A világ legintelligensebbje is. A mindössze 80x80x95 mm-es építési méretével és a kézfejtől a testpáncélig választható felbontásával (30, 40, 50, 70 és 150 mm) nagy lehetőségeket rejt magában, hogy lefedje az Ön igényeit. Az akár 5 méteres biztonsági mező egy vagy két biztonsági mezőből állhat, a figyelmeztető mező pedig akár 20 méteres is lehet.

Termék hírek

5 ok az UAM-05 választására

1. Optimális AGV alkalmazásokban

Az UAM-05 32 programozható biztonsági mezővel rendelkezik (128 kódolókkal), amelyek kettős kódolóbemeneteken vagy statikus bemeneteken keresztül kapcsolhatók egymás között. Ez azt jelenti, hogy optimális AGV alkalmazásokban. Az AGV-kkel történő navigációhoz a lézerszkenner beépített nyers adatai állnak rendelkezésre, így a navigációhoz nincs szükség külön szkennerre.


2. Nincs szükség speciális vezérlőegységre

A lézerszkenner beépített felügyelt resettel, külső kontaktorok felügyeletére szolgáló bemenettel és négy biztonságos, elektronikus rövidzárlatra felügyelt kimenettel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a lézerszkenner "stand alone"-ként működhet, és nincs szüksége speciális vezérlőegységre.

3. Illeszkedik az olyan alkalmazásokhoz, ahol az árukat "meg kell vesztegetni".

A némító bemenet/felülbírálási funkció beépítésre került, hogy illeszkedjen azokhoz az alkalmazásokhoz, ahol az árukat az automatikus áruszállítás során "el kell némítani".

 

4. Lehetőség a vízszintes vagy függőleges védelem kiválasztására

Az UAM-05 vízszintes vagy függőleges védelem biztosítására is felszerelhető.

 

5. Master/Slave funkció

Egy masterhez belső kommunikáción keresztül akár három slave is csatlakoztatható. Az OSSD kimenetek opcionálisan minden egyes slave-ről használhatók.

A lézerszkenner funkciói

check mark box Csökkenti az egyéb optikai eszközök esetleges interferenciáját

Az UAM-05 lézer kikapcsolt üzemmóddal és letapogatás kihagyással is rendelhető. A Laser Off Mode azt jelenti, hogy a lézerszkennert készenléti üzemmódba helyezheti, a Scan Skip pedig azt, hogy a lézert több ciklusra kikapcsolhatja. Mind a Lézer kikapcsolt üzemmód, mind a Scan Skip funkció segít csökkenteni a más optikai eszközök által okozott esetleges interferenciát.

check mark box Két módszer a szkennelési területre 

A pásztázás tartalmazhat biztonsági és figyelmeztető mezőket is, amelyek kétféle módon programozhatók 270°-os pásztázási szöggel:

1. egy biztonsági mező és két figyelmeztető mező.

2. két különálló biztonsági mező, mindegyik két biztonságos OSSD kimenettel.

check mark box Két jelkimenet

Két jelkimenet van, amelyek bármilyen állapotra programozhatók, például arra, hogy mikor kell letörölni az üveget, mielőtt a kimenetek kikapcsolnak.

zóna

Godkänn cookies!

video cannot show image

Nézze meg a filmet az UAM-05LP-T301-ről

Gyártónk, a Hokuyo a világ egyik vezető gyártója a gépbiztonsághoz és a méréshez/érzékeléshez egyaránt használt fotoelektromos érzékelőknek. Az alábbi filmben többet megtudhat a piac legkisebb és legintelligensebb biztonsági lézerszkenneréről.

Bővebben a termékről itt olvashat

Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat