Az Autonics hivatalos Magyarországi képviselői lettünk.

Az Autonics az automatizálási megoldások egyik vezető szolgáltatója Dél-Koreából. Az automatizálási termékek széles skáláját fejlesztik és gyártják, amelyeket világszerte forgalmaznak. Alapvető termékeik közé tartoznak a különböző érzékelők, vezérlők, mozgóeszközök, mérőberendezések, lézeres jelölőrendszerek, csatlakozóberendezések és még sok más. Termékeikben megbíznak és elfogadják a mérnökök a különböző ipari alkalmazásokban, és technológiáikat széles körben alkalmazzák a mindennapi automatizálási eszközökben.

A Dél-Koreában, Kínában, Japánban, Indiában, Vietnámban, Indonéziában, Malajziában, Oroszországban, Törökországban, az USA-ban, Brazíliában és Mexikóban működő 12 nemzetközi irodával az Autonics átfogó automatizálási megoldásokat tud nyújtani ügyfeleinek világszerte. Azzal, hogy továbbra is kiváló minőségű automatizálási termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, reméljük, hogy teljesíteni tudjuk küldetésünket, amely az emberi élet minőségének gazdagítása azáltal, hogy új értékeket nyújtunk, amelyek kényelmesebbé teszik a világot.

Termék hírek

TN sorozat

2-DOF PID hőmérséklet-szabályozók (program/rögzített vezérlés)

A két szabadságfokú (2-DOF) algoritmus pontosan eléri a beállított hőmérsékletet (SV), és gyorsan reagál a zavarokra a pontos és precíz hőmérséklet-szabályozás érdekében.

A TN sorozatú hőmérséklet-szabályozók nagy pontosságú hőmérséklet-szabályozást kínálnak két szabadsági fokos PID-algoritmussal, nagy sebességű, 50 ms-os mintavételi sebességgel és ±0,2%-os mérési pontossággal. A hőmérséklet-szabályozók egyidejű fűtés- és hűtésszabályozással, csoportos PID-, zóna-PID-szabályozással és visszaállítás elleni felhúzásgátló funkcióval rendelkeznek a különböző alkalmazások optimális hőmérséklet-szabályozásához.

A felhasználók két modelltípus közül választhatnak a különböző környezetekben történő optimális vezérléshez. A programvezérlésű modellek egyszerű paraméterbeállításokkal rendelkező mintavezérlést, a fix vezérlésű modellek pedig időzítő funkciót kínálnak.

A programvezérlő modellekkel könnyen beállítható a vezérlési minta az egyes lépések célhőmérsékletének és idejének szekvenciális beállításával. A felhasználók a DAQMaster szoftverrel könnyen megrajzolhatják a mintát az idő-hőmérséklet grafikonok koordinátáira kattintva.

Biztonságban mindenhol az Autonics megoldásaival

Az SFL sorozatú biztonsági fényfüggönyök különböző érzékelési típusokat (ujj/ kéz/ kéz-test érzékelés) és biztonsági funkciókat kínálnak különböző alkalmazásokhoz. A fényfüggönyök stabilan működnek különböző körülmények között, beleértve az alacsony hőmérsékletet, az olajat és a magas nyomást.Az SFC sorozatú biztonsági vezérlőket biztonsági bemeneti eszközökkel (kapcsolók, érzékelők stb.) együtt használják a biztonságos munkakörnyezet megteremtéséhez. A vezérlők öndiagnosztikai funkcióval és biztonsági integritással rendelkeznek a biztonsági szabványoknak való megfelelés érdekében. A helytakarékos, vékony kialakítás és a csavaros vagy csavar nélküli push-in csatlakozás lehetővé teszi az egyszerű telepítést.Az SFDL2 sorozatú biztonsági lapos típusú ajtózárkapcsolók képesek érzékelni a gépek ajtóinak nyitását és zárását, és potenciálisan veszélyes működés közben is zárva tartják az ajtót. Az ajtózárkapcsolók vékony méretükkel és elöl/hátul történő beépítésükkel rugalmasan felszerelhetők a különböző alkalmazási környezetekben. A kapcsolók a további biztonság érdekében kioldógombos kivitelben is kaphatók.

Terminálok/Csatlakozóblokkok

Az I/O csatlakozóblokkokat széles körben használják különböző eszközök ipari környezetben történő csatlakoztatására és ideális rendszerkonfigurációk megvalósítására.

Az ASL sorozatú szilárd relé csatlakozóblokkok érintkezés nélküli relé csatlakozóblokkokkal rendelkeznek, amelyek hosszú élettartamot és nagy sebességű választ tesznek lehetővé.

Az ASS sorozatú szilárd relé csatlakozóblokkok érintkezés nélküli relé csatlakozóblokkokkal rendelkeznek, amelyek hosszú élettartamot és nagy sebességű reakciót tesznek lehetővé. A szilárd relé csatlakozóblokkok helytakarékos kialakítást kínálnak átfogó csatlakoztatással.

Az ABL sorozatú csavarmentes relé csatlakozóblokkok ideálisak különböző terhelések működtetésére a PLC-k kimeneti jeleit használva, egyszerű és könnyű csatlakoztatással az áramkörök között.

Az AFL sorozatú interfészcsatlakozók ideálisak a PLC-k és a mozgóeszközök be- és kimenetéhez. Az AFL sorozat csavarmentes push-in típusú csatlakozót használ az egyszerű és könnyű csatlakoztatás érdekében.

BD sorozat

BD sorozat lézeres elmozdulásérzékelők (érzékelőfej és erősítő egység)

A BD sorozatú lézeres elmozdulásérzékelők a céltárgyak vastagságát, szélességét, szintkülönbségét, eltérését, görbületét, egyenletességét az elmozdulás mértékének érzékelésével mérhetik. Az érzékelők pontos és stabil mérést biztosítanak, a célpont színének vagy anyagának minimális befolyásolása mellett. Az érzékelőfej és az erősítőegység a könnyebb karbantartás érdekében levehető, és akár 8 érzékelő-erősítőegység is összekapcsolható a kölcsönös interferencia-megelőző funkcióval.

Az érzékelők pontosan érzékelik a különböző célanyagokat vagy színeket, beleértve a fekete/fehér papírt, rozsdamentes acélt, gumit, nyomtatott áramkört stb.

Akár 8 érzékelő erősítő egység is összekapcsolható. Az erősítőegységek csatornái automatikusan rendeződnek, ha összekapcsolják őket. (Minden egyes érzékelő erősítő egység független tápellátást igényel)

A BD-600 modell akár 1 m-es mérésre is képes, amely alkalmas a zord környezetben, beleértve a magas hőmérsékletet is, valamint a vastag acéllemezek szélességének és lépcsőfokának egyszerű mérésére.

Az "atDisplacement" dedikált szoftver felhasználóbarát felületet kínál élő adatokkal, élettartam- és hullámgrafikonokkal a különböző mérési értékek egyszerű, valós idejű nyomon követéséhez. A beállított értékek a beállítás során azonnal ellenőrizhetők.

video cannot show image

Autonics termékeink többek között

Műszaki tanácsadás
KAPITÁNY GÁBOR

Műszaki értékesítő mérnök és Termékspecialista

+36 20 585 21 61

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat