SSP - A biztonsági megoldások legújabb generációja

Safety System Products GmbH & Co. KG innovatív biztonsági technológiáiról ismert a világpiacon. Több mint 1000 ügyfél bízik az SSP tanúsított és részben szabadalmaztatott biztonsági megoldásaiban. Az SSP moduláris rendszerkoncepciója szinte minden alkalmazástípusra alkalmas. A standard termékek mellett egyedi megoldásokat is kínálnak.

A robotika és automatizálás biztonsági technológiáira vonatkozó műszaki és szabályozási követelmények egyre összetettebbek. Ennek eredményeképpen a biztonsági megoldások megvalósítása gyakran szükségtelenül bonyolult. Mi az SSP-nél másképp gondolkodunk: A biztonságtechnika alkalmazását szeretnénk újra a lehető legegyszerűbbé tenni, és elkötelezettek vagyunk a "we wimplify safety" küldetés mellett. Olyan gépbiztonsági termékeket szállítunk, mint például biztonsági vezérlők, reteszelések, fénysorompók, vezérlőegységek, biztonsági kerítések, valamint biztonsági érzékelők és vezeték nélküli biztonsági rendszerek az iparágak széles köre számára.

Az SSP a biztonsági szolgáltatások széles skáláját is kínálja. Gyártófüggetlen tanácsadással a gépi irányelvek, azok szabványai vagy a kockázatértékelés, szemináriumok, szabványkutatás, utólagos mérések, dokumentáció és CE-tanúsítás témakörében.

Termék hírek

SSP - bezpečnostní PLC

BIZTONSÁGI EGYSZERŰSÍTŐ ESZKÖZ

Biztonsági megoldásaink gyakran egy biztonsági PLC-n, például a Safety Simplifier-en alapulnak. A Safety Simplifier egyszerre biztonsági PLC és nyomógombos eszköz, például vészleállításhoz, visszaállításhoz, indításhoz és leállításhoz. A Safety Simplifier 14 bemenettel/kimenettel rendelkezik, amelyek teljes mértékben konfigurálhatók be- vagy kimenetként, biztonságos vagy nem biztonságos módon.

SSP - bezpečnostní PLC

TESTRESZABOTT

A Safety Simplifier minden egyedi alkalmazáshoz testre szabható, és előre bekötött M12-es csatlakozóval is kínálható a Plug & Play érdekében. Ha például fényvédelmet és reteszelő kapcsolót kell csatlakoztatni, a Safety Simplifier teljesen bekötve is szállítható, így Ön, az ügyfél csak az indítókábeleket használva csatlakoztathatja a biztonsági alkatrészeket. Ez időt takarít meg, és minimálisra csökkenti a helytelen csatlakoztatás kockázatát.

SSP - bezpečnostní PLC

PROGRAMOZHATÓ

Az egységek programozása az ingyenes Simplifier Manager szoftverrel történik, amely egy felhasználóbarát szoftver funkcióblokkokkal és drag & drop funkcióval. A programozás nagyon rugalmas és gyakorlatilag korlátlan.

ALKALMAS KIS ÉS NAGY GÉPEKHEZ
A Safety Simplifier alkalmas "stand-alone"-ként kis számú biztonsági funkcióval rendelkező kis gépekhez, de nagyobb, akár 16 csomópontot is tartalmazó gépekhez/berendezésekhez is. A Safety Simplifier teljesen vezeték nélkül kommunikál egymással, és a legmagasabb szintű Ple és Sil 3 biztonságot érheti el. Ezután az összes Simplifier megismétli az adatokat a hatótávolságon belül lévő eszközöknek.

ALKALMAS MEGLÉVŐ ÉS ÚJ GÉPEKHEZ
A Biztonsági Egyszerűsítő jól működik mind az új építésű, mind a meglévő gépek/berendezések utólagos felszerelésénél. A meglévő berendezések esetében klasszikus példa, amikor a vészleállító áramkörök vezérlését szeretné megszerezni. A Safety Simplifier ideális a különböző vészleállító áramkörök vezeték nélküli biztonságos kommunikációval történő összekapcsolására.

video cannot show image
TÁMOGATÁS
Ingyenes támogatást nyújtunk a különböző védelmi funkciókhoz szükséges komponensek kiválasztásához, de ingyenes támogatást nyújtunk komponens szinten is. Az új ügyfeleknek is segítünk az ingyenes Biztonsági Egyszerűsítő szoftver programozásának megkezdésében.
Műszaki tanácsadás
manÁncsán Szabolcs

Műszaki értékesítési mérnök és Termékspecialista

+36 70 601 7690

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat