Válassza a kamerák specialistáját, válassza az Orlaco-t

Az Orlaco piacvezető a haszongépjárművek és ipari járművek kamera- és felügyeleti rendszerei terén. Ez azt jelenti, hogy a világ vezető járműgyártóinak szállítunk. Rendszereink növelik a biztonságot, javítják az ergonómiát, nagyobb kényelmet teremtenek és nagyobb hatékonyságot biztosítanak.

Az Orlaco kamerák kiváló minőségű képet biztosítanak, amelyek segítségével tágíthatod látóteredet, minimalizálhatod a vakfoltokat és optimalizálhatod a járműved teljesítményét. A részletes és éles képek lehetővé teszik a vezetők számára, hogy minden helyzetben tökéletesen lássanak, akár éjszaka vagy rossz látási viszonyok között is.

Termék hírek

Nehéz gépektől a targoncákig

orlaco

Az Orlaco termékeink széles választékával könnyedén testreszabhatod a járműved megfigyelőrendszerét. Választhatsz előre telepített kamerarendszereink közül, vagy akár egyedi igényeid szerint összeállíthatod a saját rendszeredet. Legyen szó teherautóról, építőgépről vagy bármilyen egyéb járműről, az Orlaco biztosítja, hogy a látótered mindig kristálytiszta legyen.

Orlaco

A Stoneridge-Orlaco különböző típusú digitális GMSL-kamerákat kínál, amelyek nehézgépjárművek, gépek és tengeri alkalmazások látási megoldásaiban használhatók.

Minden kamera a lehető legjobb képet nyújtja a legnehezebb körülmények között is.

Minden kamera az IATF 16949 elismert minőségi szabványok szerint, a CE-jelölésnek és a legfrissebb hatályos irányelveknek és termékszabványoknak megfelelően készül.

 

Optimalizált gyártócsarnokaikban kamerákat, monitorokat, kábeleket és csatlakozókat, valamint érzékelőket és minden egyéb tartozékot szerelnek össze. Az Orlaco rendelkezik egy speciális termékekkel foglalkozó részleggel is, amely az ügyfélspecifikus rendszerek kifejlesztésére szolgál.

Az Orlaco termékek nemcsak a vezetők biztonságát szolgálják, hanem a környezetvédelmet is előtérbe helyezik. Az energiahatékony működés és az intelligens funkciók segítségével csökkentheted a járműved üzemanyag-fogyasztását és károsanyag-kibocsátását.

Tedd a biztonságot és a hatékonyságot az első helyre járműveidben az Orlaco kamerarendszerekkel és megfigyelőtechnológiákkal! Fedezd fel a lehetőségeket, amelyek által teljesen új szintre emelheted a vezetési élményt.

 

Az Orlaco 2017 óta a Stoneridge Inc. (NYSE: SRI) része, amely kiváló minőségű elektromos és elektronikus alkatrészek, modulok és rendszerek tervezője és gyártója az autóipar, a közepes és nehéz tehergépjárművek, valamint a terepjárók számára. 

E csoport részeként az Orlaco, a kamerarendszerek piacvezetője tovább optimalizálhatja termékfejlesztését, gyártását és globális lefedettségét. A két vállalat egyesített szakértelme szélesebb ügyfélkört és optimalizált termékeket biztosít. Így az egyesített termékportfólióink és technológiáink lehetővé teszik, hogy nagyon értékes ajánlatokat nyújtsunk a járműgyártók számára.

Orlaco
Orlaco

Válassza ki az alábbiakban az adott piacot, és folytassa saját Orlaco kamerarendszerének konfigurálását minden típusú építési daru, kikötői daru és ipari daru számára.

A daru hossza, szélessége és magassága, valamint a daru kialakítása és a kezelő pozíciója nagy holttereket hozhat létre a daru körül. Sok esetben a vezetőfülkéből a kezelő rosszul látja az emelőhorgot és a rakományt.

Az Orlaco kamerás megfigyelőrendszere a daru típusától és az üzemi körülményektől függetlenül biztosítja a kezelő számára a szükséges plusz szempárt.

video cannot show image
Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat