Telerádió

A Tele Radio a biztonságos vezeték nélküli és rádiós távvezérlés szakértője. Fő tevékenységi területeik az ipari, ipari-, felvonó-, mobil-, ajtó-, kapu- és sorompó alkalmazások. Hidraulikus gépekhez is kínálnak távvezérlést.

Több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezünk a rádióvezérlésű rendszerek terén. Küldetésünk, hogy végponttól végpontig terjedő termékmegoldásokat, technológiákat és szolgáltatásokat nyújtsunk a vezeték nélküli berendezésvezérlés és gépkommunikáció területén, ahol a megbízhatóság és a biztonság a legfontosabb döntő tényezők. Ezeket a célokat úgy érjük el, hogy minden munkatársunk részese a folyamatnak, és felelősséget vállal a saját munkaterületéért. Legfőbb célunk, hogy olyan megoldásokat nyújtsunk Önnek, amelyek hozzáadott értéket teremtenek az Ön vállalkozásához, ugyanakkor kifogástalan támogatást nyújtunk, amikor arra szüksége van.

Termék hírek

Biztonságos ipari távvezérlés

j

RFID-címkék, töltők, tartók, antennák és még sok más. Ezek a termékek segítenek abban, hogy még hatékonyabban használhassa a Tele Radio termékeit. A tartók segíthetnek abban, hogy az adók a helyükön maradjanak, amikor a targoncával közlekedik, az RFID fali címkék segíthetnek a rendszer biztonságának növelésében, egy extra töltő pedig biztosítja, hogy mindig készen álljon a munkára. Folyamatosan bővítjük tartozékkínálatunkat, hogy az Ön igényeit kielégíthessük.

A vezeték nélküli távirányító egy biztonság- és kényelemközpontú rendszer egy gép vezérlésére. A kezelőt pontosan oda helyezi, ahol lennie kell, a vezérlőpanel vagy a vezetékes vezérlés természetes korlátai helyett. A vezeték nélküli távirányító nem áll a kezelő útjában, mint egy kábelhez kötött rendszer. A kábel egyrészt akadályozza a munkát, másrészt biztonsági kockázatot, botlásveszélyt jelent, és sérülésre is hajlamos.

j
A Panther PLd rendszer gyakorlatilag minden szabványos daru alkalmazáshoz igazítható. Egy jeladó négy különálló darut képes egymástól függetlenül működtetni. Több adó is kommunikálhat ugyanazzal a vevővel. Különösen hasznos, ha több embernek kell ugyanazt az alkalmazást vezérelnie. Minden Panther rendszer négymilliárd lehetséges kódkombinációval rendelkezik. Kombináljon több rendszert rádiózavar nélkül. Összességében ez az eddigi legrugalmasabb rendszerünk.

 

  • A Panther egyedülálló konfigurációs lehetőségeket kínál. Az ügyfél eldöntheti, hogy egy adó gomb megnyomásakor melyik relé vagy relék aktiválódjanak - rugalmas!
  • Az adó gombjai átirányíthatók bármely relé vagy relésorozat aktiválására. Egyetlen gomb megnyomásával szinte korlátlan eseménylánc indítható el, pl. több relé aktiválása, a kettő között meghatározott idővel.
  • A relékhez pillanatnyi vagy reteszelő funkció rendelhető, és az ügyfél által kívánt módon állítható be a reteszelés.
  • Az adó LED-jei programozhatók, például annak jelzésére, hogy egy funkció aktiválódott-e vagy sem.
  • Lehetőség van testreszabott fólia vagy előlap beszerzésére, ami hasznos, ha az ügyfél különleges szimbólumokat kíván a funkciókhoz.
A biztonság nagy jelentőséggel bír számunkra, svéd vállalat lévén ez a lényegünk része. Nagy erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy termékeink a lehető legbiztonságosabbak legyenek. Jelentős erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy termékeink megfeleljenek a lehető legmagasabb biztonsági előírásoknak, és ezt a tanúsítványaink is alátámasztják.

Amint azt már valószínűleg kitalálta, termékeink nem csak biztonságosak, hanem robusztusak is, és bírják a strapát. Tudjuk, hogy távirányítóinkat dobálják, leejtik, átgázolnak rajtuk, eláznak - és ez mind rendben van, ezt tartottuk szem előtt a tervezéskor. Arra valóak, hogy használják őket.
tele

video cannot show image
Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat