sejt

Hőszabályozás professzionálisan - Seifert Systems Hűtéstechnika

A Seifert Systems alapkövét 1965-ben tették le Ennepetalban. Rolf Seifert mérnök felismerte, hogy az ipari környezetben lévő elektronikát állandó hőmérsékleten kell tartani, és a hőt biztonságosan el kell vezetni a burkolatokból.
A Seifert Systems több mint 55 éves tapasztalattal rendelkező vállalatcsoporttá nőtte ki magát, amely saját leányvállalatokkal rendelkezik Németországban, Ausztriában, Svájcban, Máltán, Olaszországban, az Egyesült Államokban és Ausztráliában.
Legyen szó ipari gépekről, szerverekről vagy elektronikai berendezésekről, hűtéstechnikai termékeink mindig a minőséget, megbízhatóságot és hatékonyságot szolgálják.

A Seifert Systems több mint 55 éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik az ipari hőkezelés területén.
Szellőztetjük, hűtjük, párátlanítjuk, fűtjük, szabályozzuk és megvilágítjuk az automatizálási ipar, a távközlés és az orvosi ágazat, valamint az olyan kihívást jelentő környezetek számára, mint az élelmiszer-feldolgozás és az autógyártás.

Minden termékünk a nemzetközi szabványok szerint készül, és rendelkezünk ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 tanúsítvánnyal. A szekrényhűtő egységeink hűtési teljesítményértékei megfelelnek az EN14511 szabványnak.

Termék hírek

Seifert Systems, ha minőségre és hatékonyságra vágyik

Seifert

Áramvonalas Hűtési Megoldások: Innovatív és modern hűtőrendszereink garantálják a kiváló hőelvezetést és a megfelelő hőmérsékleti szabályozást. Legyen szó aktív hűtőventilációról vagy passzív hőelvezetésről, nálunk megtalálja a legjobbat.

sejt

Szakértői Mérnöki Háttér: Tudja, hogy a hőmérséklet-irányítás kulcsfontosságú a működőképességhez.

Mérnökeink kiválóan értenek a hőelvezetési stratégiákhoz, és szívesen segítenek megtalálni az ideális megoldást az Ön specifikus igényeihez.

Környezetbarát Technológiák: Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt.

Termékeink nem csak hatékonyak és megbízhatóak, hanem környezetbarát anyagokból készülnek, hogy a jövő generációi számára is tiszta környezetet biztosítsunk.

video cannot show image

Seifert termékeink többek között

Műszaki tanácsadás
KAPITÁNY GÁBOR

Műszaki értékesítő mérnök és Termékspecialista

+36 20 585 21 61

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat