puls

PULS tápegységek

A PULS a világon az egyetlen vállalat, amely teljes mértékben a DIN-sínes tápegységek fejlesztésére és gyártására összpontosít. Mérnöki tudásunkat, erőforrásainkat és energiánkat egyetlen célra összpontosítjuk: hogy ebben a technológiában a legjobbak legyünk. Ennek a fókuszálásnak köszönhetően a hatékonyság és a minőség tekintetében olyan mércéket állítunk fel, amelyek elkápráztatják ügyfeleinket.

Termékeinket több mint 100 fejlesztőmérnök szakértelmére és úttörő szellemére alapozzuk. A DIMENSION, PIANO, FIEPOS és MiniLine termékcsaládjainkba tartozó tápegységek a tehetséges és kreatív mérnöki munka eredményei. Mindig egy lépéssel előrébb gondolkodunk, és készek vagyunk megtenni azt a bizonyos extra mérföldet.

A PULS hivatalos Magyarországi forgalmazója az OEM Automatic Kft!

Jellemzők:

-Akár 96,0%-os hatékonyság     -Magas MTBF és a leghosszabb élettartam
-Kompakt és könnyű                  -Hűvös kialakítás az alacsonyabb hőmérséklet érdekében
-Nagy teljesítménytartalékok, opcionálisan 50%-os BonusPower és 20%-os Power Boost opcióval

-Egyszerű telepítés és tökéletes használhatóság  -Széles termékválaszték 15-1.000 W-os készülékekkel
-High-end kiegészítő egységek: DC-UPS és akkumulátor modulok, puffer modulok, redundancia modulok, védelmi modulok

 

Termék hírek

DC/DC Átalakítók

puls

Egy DC/DC átalakítót lehet telepíteni a feszültségesés és a "piszkos" egyenfeszültség feltételeinek egyenirányítására nagy vagy távoli alkalmazásokban.

Ez azt jelenti, hogy a DC/DC átalakító egyenáramú bemeneti feszültséget vesz fel, megszűri azt, majd szabályozott egyenáramú kimeneti feszültséget állít elő.

A modelltől függően a DC/DC átalakító az egyenfeszültséget felfelé vagy lefelé is fokozhatja: például 48 V-os egyenáramú bemenetről 24 V-os egyenáramú kimenetre.

 

A hatékony és megbízható PULS DC/DC átalakítók 12 V, 24 V vagy 48 V szabályozott egyenfeszültséget biztosítanak.

Egy hatékony DC/DC átalakító többre képes, mint a feszültségek beállítása. Hozzájárulhat a rendszer megbízhatóságához és növelheti a kitartást feszültségingadozás esetén.

A kompakt kialakítás lehetővé teszi a szabványos, decentralizált, gépre szerelt szekrényekbe való beszerelést, és rengeteg helyet takarít meg a DIN-sínen.

 

PULS DC/DC átalakítóink

1-fázisú DIN sínes tápegységek

A PULS hatékony, kompakt és megbízható DIN-sínes tápegységek széles választékát kínálja 1-fázisú rendszerekhez. Egy PULS megoldással három fő előnyt tapasztalhat:

-Csökkenti a rendszerköltségeket a nagyon magas hatásfokértékeknek köszönhetően.

-Növeli a folyamatok üzemidejét a magas MTBF (Mean Time Between Failures - meghibásodások közötti átlagos idő) és a kiváló élettartam értékeknek köszönhetően.

-A legkisebb méretekkel rendelkező tápegységek használatával helyet takaríthat meg a rendszerében.

 

1-fázisú DIN sínes tápegységeink

 

 

puls

3-fázisú DIN sínes tápegységek

puls

A PULS rendkívül hatékony és nagyon kompakt DIN-sínes tápegységeivel a legjobb megoldásokat kínálja a 3-fázisú rendszerekhez.

 


A 3-fázisú alkalmazásokhoz készült AC/DC átalakítóink 12 V, 24 V, 36 V, 48 V és 72 V kimeneti feszültséggel állnak rendelkezésre.

 


Néhány 3-fázisú DIN-sínes tápegységünk 2-fázisú működésre is specifikálva van.

 

PULS 3-fázisú DIN sínes tápegységeink

DC-UPS

Az UPS a "szünetmentes tápegység" rövidítése. Számos alkalmazásban fontos a folyamatos áramellátás, mivel az áramingadozás és az áramkimaradás károsíthatja a vezérlőberendezéseket, valamint váratlan leállásokat okozhat. Ez a helyzet termelékenység- és bevételkieséshez vezethet. Mivel világszerte egyre több az áramellátási zavar és kiesés, sok felhasználó telepít tartalék rendszereket, például UPS modult. Az áramkimaradások során egy UPS modul akár több órán keresztül is képes fenntartani az áramellátást. Ez azt jelenti, hogy a kritikus rendszerelemeket folyamatosan lehet ellátni. Továbbá a PLC-k képesek a fontos folyamatokat károsodás nélkül befejezni, és az alkalmazási adatok elvesztése előtt elmenthetők.

A PULS hatékony, kompakt és megbízható egyenáramú tápegységek biztosítják a rendszer legmagasabb szintű rendelkezésre állását. Szünetmentes tápegységeink kondenzátortárolóval vagy VRLA akkumulátorokkal kaphatók.

A beépített elektrokémiai kettősrétegű kondenzátorokkal ellátott DC-UPS-ok teljesen karbantartásmentesek, és másodpercekben mérhető időtartamra garantálják a szünetmentes áramellátást.

A külső VRLA akkumulátorokkal ellátott DC-UPS-ok a PULS 1-Battery-koncepcióját alkalmazzák: Ez azt jelenti, hogy minden egyes akkumulátort külön-külön tölt és felügyel, így elkerülhető az egymáshoz illesztett akkumulátorok szükségessége, és biztosítható az akkumulátorok leghosszabb élettartama.

 

PULS DC-UPS moduljaink

puls

Redundancia modulok

puls

A PULS redundanciamoduljai hatékony MOSFET vagy gazdaságos diódás technológiával kaphatók. A modulok biztosítják a legnagyobb megbízhatóságot és rendelkezésre állást 1+1 és n+1 redundáns rendszerekben.

A PULS kifejlesztett egy MOSFET-eket tartalmazó leválasztási megoldást, hogy megfeleljen a minimális üresjárati veszteségek követelményének. Például egy MOSFET-modul használata esetén 40A terhelőáram csak 3 W-os veszteséget okoz.

A MOSFET-ekkel mint leválasztó elemmel még a feszültségesések is minimalizálhatók. A feszültségesés 40 A kimeneti áram esetén kevesebb, mint 50 mV a bemenet és a kimenet között.

A MOSFET-ek alkalmazása után még a párhuzamos üzemmódban is jobb hőegyensúly érhető el, ami a tápegységek hosszabb élettartamát eredményezi. Ebben az eljárásban a terhelési áram egyenlően oszlik meg az egyes tápegységek között.

 

Tápegységek beépített leválasztási funkcióval

Előnye:

240 W-os és 480 W-os tápegységek beépített redundancia funkcióval
Nincs szükség további redundancia modulokra
Csökkentett rendszerösszetétel és költségek
Több mint 45 %-os helytakarékosság 
Rövidebb telepítési idő
Hot-swap vagy rugós kapcsokkal ellátott változatok

 

Redundancia modulok dióda technológiával

A PULS a költségorientált diódatechnológián alapuló redundanciamodulokat is kínál. A modulok alkalmasak megbízható 1+1 és n+1 redundáns rendszerek kialakítására.

Kompakt és könnyű kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a kis helyigényű alkalmazásokhoz.

 

PULS Redundancia moduljaink

video cannot show image
Műszaki tanácsadás
KAPITÁNY GÁBOR

Műszaki értékesítő mérnök és Termékspecialista

+36 20 585 21 61

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat