AUTONICS

TX4 hőmérséklet-szabályozók

TX4 sorozat

A TX sorozatú hőmérséklet-szabályozók könnyen leolvasható LCD-kijelzőkkel rendelkeznek, nagy, fehér PV karakterekkel. A PV és SV esetében használt 11 szegmensű kijelzők hasznosak a különböző alfanumerikus karakterek megjelenítéséhez, és jobb olvashatóságot biztosítanak. A hőmérséklet-szabályozók 50 ms-os nagysebességű mintavételi ciklussal és ±0,3%-os kijelzési pontossággal is rendelkeznek. A 45 mm mélységű, helytakarékos kialakítás lehetővé teszi a könnyű beszerelést korlátozott helyekre (DIN 48 x 48 mm-es modellek). A TX sorozatot USB vagy RS485 kommunikáción keresztül PC-n keresztül lehet konfigurálni és felügyelni, és különböző méretekben kaphatók a különböző környezetekbe történő rugalmas telepítéshez.
  • Kontrasztos fehér LCD kijelző
  • Mindössze 45 mm mélység
  • Mintavételi sebesség 50 ms
  • Relé, SSR, áram, riasztás
  • 11 szegmens számjegyek

Kiválasztott változat

Kiválasztott változat

Műszaki adatok

Alarm Output 2
Feszültségtűrés 90 - 110%
Front size 48 x 48 mm
Max. tárolási hőmérséklet 60 °C
Max. üzemi hőmérséklet 50 °C
Min. tárolási hőmérséklet -20 °C
Min. üzemi hőmérséklet -10 °C
Számjegyek száma 4
Tápfeszültség 100-240 VAC
Tömeg 87 g

Termékleírás

A TX sorozatú hőmérséklet-szabályozók könnyen leolvasható LCD-kijelzőkkel rendelkeznek, nagy, fehér PV karakterekkel. A PV és SV esetében használt 11 szegmensű kijelzők hasznosak a különböző alfanumerikus karakterek megjelenítéséhez, és jobb olvashatóságot biztosítanak.

 

A hőmérséklet-szabályozók 50 ms-os nagysebességű mintavételi ciklussal és ±0,3%-os kijelzési pontossággal is rendelkeznek. A 45 mm mélységű, helytakarékos kialakítás lehetővé teszi a könnyű beszerelést korlátozott helyekre (DIN 48 x 48 mm-es modellek). A TX sorozatot USB vagy RS485 kommunikáción keresztül PC-n keresztül lehet konfigurálni és felügyelni, és különböző méretekben kaphatók a különböző környezetekbe történő rugalmas telepítéshez.

Kiegészítők

Kapcsolódó termékek

SSP
Termék hírek

SSP - A biztonsági megoldások legújabb generációja

Az iparágak széles körét látjuk el gépbiztonsági termékekkel, például biztonsági vezérlőkkel, reteszelésekkel, fénysorompókkal, vezérlőegységekkel, biztonsági kerítésekkel, valamint biztonsági érzékelőkkel és vezeték nélküli biztonsági rendszerekkel.

aut
Termék hírek

Az Autonics hivatalos Magyarországi képviselői lettünk.

Az Autonics az automatizálási megoldások vezető szolgáltatója.
Termékeinket a mérnökök különböző ipari alkalmazásokban bíznak és alkalmazzák, beleértve az élelmiszer-gyártást és csomagolást, a műanyag- és gumifeldolgozást, a félvezető berendezéseket és a fémmegmunkáló gépeket.

puls
Termék hírek

PULS tápegységek

A PULS a DIN-sínes tápegységek fejlesztésére és gyártására specializálódott. A magántulajdonban lévő és irányított vállalat úttörő szelleméről ismert, a tökéletesség és az innovatív ötletek iránt elkötelezett.

Tudás

IIOT - Ha digitalizálni akarja vállalkozását

Speciális termékterületeinkkel élvonalbeli szakértelemmel és széles termékválasztékkal rendelkezünk, hogy megkönnyítsük Önnek a lépést a digitális világba. Itt megtudhatja, hogyan

sejfer
Termék hírek

Hőszabályozás professzionálisan - Seifert Systems Hűtéstechnika

Képzelje el a tökéletes hűtést és hőelvezetést minden alkalmazásban! A Seifert Systems úttörő megoldásokkal áll az Ön rendelkezésére.

AUER
Termék hírek

Fényjelző megoldások az AUER SIGNAL termékeivel

Az Auer Signal a világ egyik vezető jelzőberendezés-gyártója, amely ma már több mint 70 országban van jelen.

Változatok Ár

Kiválasztott változat

Válassza ki az egyik változatot a listából

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat