Auer Signal bemutatja legújabb R szériás LED jelzőberendezéseit

Az Auer Signal legújabb R szériás jelzőberendezése nemcsak kategóriájának legfényesebb LED-es modulja, hanem hihetetlenül sokféle funkcióval is büszkélkedhet. Az R sorozat egyaránt ötvözi a maximális modularitást, átgondolt kialakítást és funkcionalitást.

Az ausztriai központtal rendelkező AUER jelmondata évek óta a ‘louder and brighter’, kiemelve ezzel azt, hogy a piac lefényesebb és leghangosabb jelzőberendezéseit ők gyárták egészen 1910 óta. Az R sorozat sem tér el a megszokott minőségtől, a legfényesebb LED-es önálló modul a piacon, melyet kifejezetten a maximális jelzőhatáshoz eléréséhez terveztek.

Moduláris és rugalmas

Az R sorozat egy moduláris rendszer, széles választékkal - 95 mm átmérőjű fénymodulokkal és 110 mm átmérőjű alapokkal, bármilyen alkalmazáshoz. Ez a moduláris felépítés megkönnyíti a telepítést és karbantartást hiszen anélkül lehet szerelni, hogy az alapot el kellene távolítani. Ez a megoldás csökkenti a szükséges készlet mennyiségét is, melyet tartani kell az egyes modulokból.
A robosztus kivitel IK08 illetve IP66 védelemmel rendelkezik, így megoldást jelent bármilyen környezetben.

Fénymodulok

Két fénymodul kialakítás érhető el : magasfényű (124 mm) és kompakt (68 mm).
A nagy fényerőjű modult a maximális laterális fényhatás elérésére tervezték.
A kompakt fénymodul tejfehér színű, gyönyörű, homogén világítási mintát biztosít, különösen beltéri használatra ajánlott.

Funkcionalitás

Az R sorozat LED-technológiája nagy energiahatékonysággal rendelkezik, ami két teljesítményosztályt tesz lehetővé. A standard teljesítménytartomány (6 x 6 LED) nagyobb fényerővel rendelkezik, mint a versenytársak termékei. A nagy teljesítményű modell (12 x 6 LED) alkalmazható erős napsütésben.

3 modell érhető el:

  • A folyamatosan világító jelzőfény a legjobb választás az általános alkalmazásokhoz. Hat színben (narancssárga, piros, fehér, kék, zöld és sárga) kapható, ár-optimalizált, lehetővé téve az ár maximális rugalmasságát a mennyiségi projektekben.
  • A többfunkciós jelzőfény folyamatos, villogó, sztroboszkópikus, forgó vagy pulzáló fényt kínál. Hatszínben kapható: narancssárga, piros, fehér, kék, zöld és sárga.
  • A többszínű modell hét színből áll: piros, sárga, zöld, kék, magenta, türkiz és fehér.

A fényerő hangja

Az R széria megjelenésével az AUER egyben elindította a hangjelzőként funkcionáló alapját is.

  • 32 tónus választható
  • erős hangteljesítmény - akár 103 dB 1 méter távolságra is
  • beltéri és kültéri alkalmazásokra egyaránt megfelel

A telepítés egyszerű és biztonságos. Az alapban van egy dugaszolható csatlakozó, amely lehetővé teszi a kényelmes elektromos szerelést.

Az R sorozat alkalmas ipari és általános alkalmazásokhoz, például épületgépészeti, gép- és berendezésgyártáshoz.

Amennyiben elnyerte tetszését az új R széria bátran vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Termék hírek
Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat