DATASENSING

DATASENSING

Muting doboz

  • Plug & Play
  • M12 csatlakozó
  • Egyszerű beépítés

Termékleírás

Az SG-M-CB némítódoboz egycsatlakozópont a némítóérzékelő és a fényfüggönyközött. A némítóérzékelők M12 gyorscsatlakozóval csatlakoztathatók a némítódobozhoz; a némítóérzékelők és a némítódoboz közötti csatlakozókábelek több különböző méretben kaphatók. Négy csatlakozás áll rendelkezésre, amelyekhez – alkalmazástól függően – négy némítóérzékelő csatlakoztatható. Párhuzamosan, két érzékelő a fényfüggöny mindegyik oldalán két irányba vezetve, keresztbe, mindkét irányba vezetve vagy egy irányba vezetve (a veszélyes területről kifelé), ahol két érzékelő van párhuzamosan szerelve a fényfüggöny egyik oldalán.
A világítódiódák a megfelelő érzékelők állapotát mutatják. A némítódobozok a mellékelt szerelőkészlettel egyszerűen felszerelhetők a fényfüggönyre vagy a védőoszlopokra.

 

 

Mint a képen is látható, a némítóérzékelők gyorscsatlakozóval csatlakoztathatók a némítódobozhoz, ami csökkenti a szerelési időt.

 

Figyelem! A tartozékkábeleket csak a különálló optikai érzékelőkkel kell használni, kész némítókarok esetén nincs szükség rájuk.

 

Változatok

Változatok Ár
spinner symbol
spinner symbol

Változat

SG-M-CB

SG-M-CB
Készlet, csatlakozódoboz, max. 4 érzékelőhöz

spinner symbol
Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat