OEM Automatic Baco 100

BACO: Megbízhatóság már 100 éve

BACO - a nyomógombok, a bütykös kapcsolók és a megszakító kapcsolók gyártója ebben az évben ünnepli 100. születésnapját. Cégcsoportunkkal való együttműködése 39 évvel ezelőtt kezdődött, és nagy megtiszteltetéssel ünnepeljük velük a születésnapot.

A BACO egy speciális gyártó az elektromos kapcsolókészülékek piacán. 1919-ben alakult Strasbourgban, Franciaországban, ahol ma is jelentős gyártási kapacitással rendelkezik. 1992 óta a Legrand Csoport tagja, aminek globális jelenléte és forgalma mintegy 4,5 milliárd euró. A BACO termékeinek megbízhatóságáról a 10 éves minőségi garancia tanúskodik, ami a teljes termékcsaládra érvényes.

Vezérlő és jelzőeszközök

Teljes választék, beleértve a nyomógombokat, a kulcsos kapcsolókat, a választókapcsolókat, a vészgomb fejeket, jelzőfényeket és a vezérlőegységeket, valamint a kiegészítők teljes skáláját. A fejek modern, ergonomikus megjelenésűek és robusztus kialakításúak. Az akár IP69K védelmi besorolása miatt a legnehezebb ipari alkalmazásokhoz is ideálisak. A funkciók közé tartozik a beépített forgás gátló fül és a tömítőgyűrű, amely a rögzítő furatot megragadja, így egyszerű egykezes rögzítést és a pontos pozícionáláshoz tesz lehetővé. Választhat a szabványos termékek széles kínálatából, vagy testre szabott megoldásokat, például egyéni szöveget vagy szimbólumokat adhat meg, amelyek megfelelnek az egyedi követelményeknek is.

Bütykös kapcsolók

Kompakt és robusztus kapcsolók 10-250 A-ig, több ezer különböző kombinációban. Többféle szerelési lehetőség, választható szimbólummal vagy feliratozással. Különböző kialakítás fogantyúk valamint a burkolatok, a kulcszárak és egyéb tartozékok is nagy választékban érhetőek el. 

Megszakító kapcsolók

Egy rugalmas, 3 pólusú kapcsolókészülék, amely 25 és 100 amper között érhető el, egyedi reverzibilis csatlakozókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy ugyanazt a kapcsolótestet szereljék fel a panel hátulján vagy a panelen. Neutrális pólusok, további pólusok és segédérintkező blokkok is hozzáadhatók, és egyszerűen beilleszthetőek a kapcsolókeret oldalaira. Választható fogantyúk és feliratozó panelek állnak rendelkezésre.

Tekintse meg termékeinket

Termék hírek
Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat