Auer

Fényjelző megoldások az AUER SIGNAL termékeivel

Az Auer Signal a világ egyik vezető jelzőberendezés-gyártója, amely ma már több mint 70 országban van jelen.

Az Auer Signal 1910 óta jelzőberendezések fejlesztésére, tervezésére, gyártására és forgalmazására szakosodott, és a világ egyik vezető jelzőberendezés-gyártója. Különböző funkciójú hang- és fényjelző eszközök széles választékát gyártjuk, például állandó jelzőfényeket, villogó jelzőfényeket és stroboszkópos jelzőfényeket, valamint kürtöket, zúgókat és elektronikus szirénákat.

Termék hírek

Az Auernél a kiváló minőségű jelzőberendezések teljes termékpalettáját megtalálja. Az optikai jelzőberendezések között választhat például a prémium Q sorozatunk LED-es jelzőfénye vagy a G sorozatunk költséghatékony LED-es villogó fényjelzője közül

Toronyfények szabadalmaztatott belső érintkezővel.
A legújabb toronylámpák a Modul-Perfect 70 (PC7) és a Modul-Compete 50 (CT5). Mindkettő az új, szabadalmaztatott belső érintkező rendszert használja. Ez nemcsak nagyobb rugalmasságot biztosít, hanem különösen jövőálló is. Az új jelzési megoldások kifejlesztésekor és tervezésekor fontos számunkra, hogy új mércéket állítsunk fel és túlnőjünk önmagunkon. A két új toronylámpa remek példája ennek a gondolkodásmódnak. Ezért nem csak folyamatosan új, innovatív termékeken dolgozunk, hanem folyamatosan fejlesztjük jelenlegi termékeinket is, hogy a legjobb és legátfogóbb jelzőberendezés-kínálatot kínálhassuk Önnek.

Az Auer Signal kiváló minőségű fényjelzőket gyárt az ipar számára.

Válasszon a LED-es jelzőfények széles választékából, mint például a stroboszkópos jelzőfények, villogó jelzőfények, állandó jelzőfények vagy forgó jelzőfények.

Különböző kiöntési lehetőségekkel rendelkező termékeket kínálunk, mint például felszíni vagy táblás jelzőfényeket, IP40-től IP67-ig terjedő védettségi fokozattal.

Jelzőfényeink különböző méretekben és színekben kaphatók, és megfelelnek a legmagasabb minőségi és fenntarthatósági előírásoknak.

Auer
Auer

Az Auer Signal a hangjelző készülékek széles választékát kínálja. Ezeket a különböző iparágakban használják, 1910 óta biztosítva a biztonságot és a minőséget.Itt megtalálja a panelre vagy felületre szerelhető hangjelző eszközeinket, amelyek hangereje 65 dB-től a leghangosabbak esetében 127 dB-ig terjed.Elektronikus szirénákat, riasztó kürtöket, valamint piezo zúgókat gyártunk különböző méretekben, formákban és színekben, akár IP66-os védelmi fokozattal.


Auer

Az Auer Signalnál, ha látható és akusztikus jelzésekre egyaránt szüksége van, nem kell két külön terméket vásárolnia.

Olyan speciális készülékeket terveztünk, amelyek mindkét követelményt ötvözik: a hang- és fényjelzőinket.

Ezek hangereje 127 dB-ig terjed, és nagyon erős fényjelzést adnak a tökéletes figyelmeztető jelzésekhez. Hang- és vizuális riasztóink IP-védettsége az IP66-os védettségi szintig terjed.

Két különböző típusú toronyfényt kínálunk: kompakt és moduláris. A moduláris toronylámpa optimális rugalmasságot kínál, míg a kompakt toronylámpa azonnali használatra, pl. jelzőfényként való használatra szolgál.

Mindkét változat pontosan az Ön vállalatának igényeihez igazítható. Andon lámpáink 30 mm és 70 mm közötti átmérővel kaphatók.

Az oszlopokat egyedileg konfigurálhatja a Modul-Perfect 70, Modul-Compete 50, Eco-Modul, Half-Dome, Modul-Compact, valamint a Modul-Signal sorozatokból, vagy választhat előregyártott halmazfényt.

Auer

video cannot show image

AUER termékeink többek között

Műszaki tanácsadás
KAPITÁNY GÁBOR

Műszaki értékesítő mérnök és Termékspecialista

+36 20 585 21 61

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat