Szervo motorok és szabályzók

A szervo rendszer két fő részből áll: a szervo motorból, ami a mechanikus mozgást végzi, és a szervo szabályzóból, ami vezérli a motor mozgását.

Szervo motorok: Ezek a motorok kis méretűek, de nagy teljesítményűek, és képesek gyors reakcióidőre és nagy pontosságú pozicionálásra. Többféle típusuk létezik, mint például az AC és DC szervo motorok, amelyek különböző alkalmazásokhoz készülnek.

Szervo szabályzók: A szervo szabályzók a motorok mozgását irányítják, a bejövő jeleket (például a pozíció, sebesség vagy nyomaték visszajelzéseket) feldolgozva és megfelelő vezérlőjeleket küldve a motoroknak. Ezek a szabályzók lehetővé teszik a finomhangolt és pontos mozgásvezérlést.

A szervo rendszerek széles körben alkalmazottak az automatizált gyártási folyamatokban, ahol a precíz mozgásvezérlés kulcsfontosságú, mint például CNC gépekben, robotkarokban, légiközlekedési alkalmazásokban és a precíziós összeszerelésben. Azok a fő előnyei, hogy nagy pontosságot, ismételhetőséget és megbízhatóságot kínálnak, valamint képesek a gyors és dinamikus mozgásokra.

SSP
Termék hírek

SSP - A biztonsági megoldások legújabb generációja

Az iparágak széles körét látjuk el gépbiztonsági termékekkel, például biztonsági vezérlőkkel, reteszelésekkel, fénysorompókkal, vezérlőegységekkel, biztonsági kerítésekkel, valamint biztonsági érzékelőkkel és vezeték nélküli biztonsági rendszerekkel.

z
Termék hírek

A világ legkisebb lézerszkennere megfelel az Ön igényeinek?

Az UAM-05 a világ legkisebb biztonsági lézerszkennere. A világ legintelligensebbje is. Mindössze 80x80x95 mm-es az építési mérete és kézfejtől a testpáncélig választható felbontással (30, 40, 50, 70 és 150 mm) rendelkezik.

aut
Termék hírek

Az Autonics hivatalos Magyarországi képviselői lettünk.

Az Autonics az automatizálási megoldások vezető szolgáltatója.
Termékeinket a mérnökök különböző ipari alkalmazásokban bíznak és alkalmazzák, beleértve az élelmiszer-gyártást és csomagolást, a műanyag- és gumifeldolgozást, a félvezető berendezéseket és a fémmegmunkáló gépeket.

H2
Termék hírek

NHT 8250 Hidrogén nyomástávadók

A Trafag NHT 8250 hidrogénnyomás-jeladó egy speciális hidrogén-kompatibilis, nagy teljesítményű ötvözetből készült vékonyréteg-acél érzékelővel rendelkezik, amely a legjobb jelstabilitást biztosítja.

puls
Termék hírek

PULS tápegységek

A PULS a DIN-sínes tápegységek fejlesztésére és gyártására specializálódott. A magántulajdonban lévő és irányított vállalat úttörő szelleméről ismert, a tökéletesség és az innovatív ötletek iránt elkötelezett.

j
Termék hírek

Telerádió

A Tele Radio a biztonságos vezeték nélküli és rádiós távvezérlés szakértője. Fő tevékenységi területeik az ipari, ipari-, felvonó-, mobil-, ajtó-, kapu- és sorompó alkalmazások. Hidraulikus gépekhez is kínálnak távvezérlést.

Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat