Hajtástechnikai szabályzók

DC szabályzók

Az egyenáramú SRC/thirisztoros hajtások és egyenáramú motorok továbbra is elterjedtek az olyan iparágakban, mint a fémipar, a daruk, a bányászat és a nyomdaipar. A meglévő egyenáramú motor felhasználása és az egyenáramú meghajtó korszerűsítése gyakran a legvonzóbb megoldás. Az egyenáramú motorok általában jól megépítettek és több éves élettartamra alkalmasak, a projekt költségei általában sokkal alacsonyabbak, a fennakadások és a kockázatok pedig minimálisra csökkenthetők. A Control Techniques DC-meghajtások a jelenlegi AC-meghajtási technológiánkon alapulnak, nagyobb motorteljesítményt, megbízhatóságot és rendszerintegrációs lehetőségeket kínálnak.
Vásárlás

Frekvenciaváltók

A Control Techniques AC-meghajtások (frekvenciaváltók vagy frekvenciaváltók) világszínvonalú megoldásokat kínálnak a legkülönbözőbb alkalmazások és iparágak számára. Hajtásaink a következőket kínálják: -Széles teljesítmény- és feszültségtartományok nagy teljesítményű motorvezérléssel, kompakt méretben és robusztus kialakítással a hosszú és megbízható üzemidő érdekében. -Kibővíthető képességek az egyszerű használatot biztosító kattintható opciós modulok széles választékával -Integrált programozható automatizálás és mozgásvezérlés
Vásárlás

Lágyindítók

Egyszerű, kompakt, nagy teljesítményű lágyindítók és elektronikus vezérlők beépített motorvédelemmel.
Vásárlás

Villanymotorra integrált frekvenciaváltók

Vásárlás

aut
Termék hírek

Az Autonics hivatalos Magyarországi képviselői lettünk.

Az Autonics az automatizálási megoldások vezető szolgáltatója.
Termékeinket a mérnökök különböző ipari alkalmazásokban bíznak és alkalmazzák, beleértve az élelmiszer-gyártást és csomagolást, a műanyag- és gumifeldolgozást, a félvezető berendezéseket és a fémmegmunkáló gépeket.

H2
Termék hírek

NHT 8250 Hidrogén nyomástávadók

A Trafag NHT 8250 hidrogénnyomás-jeladó egy speciális hidrogén-kompatibilis, nagy teljesítményű ötvözetből készült vékonyréteg-acél érzékelővel rendelkezik, amely a legjobb jelstabilitást biztosítja.

puls
Termék hírek

PULS tápegységek

A PULS a DIN-sínes tápegységek fejlesztésére és gyártására specializálódott. A magántulajdonban lévő és irányított vállalat úttörő szelleméről ismert, a tökéletesség és az innovatív ötletek iránt elkötelezett.

j
Termék hírek

Telerádió

A Tele Radio a biztonságos vezeték nélküli és rádiós távvezérlés szakértője. Fő tevékenységi területeik az ipari, ipari-, felvonó-, mobil-, ajtó-, kapu- és sorompó alkalmazások. Hidraulikus gépekhez is kínálnak távvezérlést.

Tudás

IIOT - Ha digitalizálni akarja vállalkozását

Speciális termékterületeinkkel élvonalbeli szakértelemmel és széles termékválasztékkal rendelkezünk, hogy megkönnyítsük Önnek a lépést a digitális világba. Itt megtudhatja, hogyan

sejfer
Termék hírek

Hőszabályozás professzionálisan - Seifert Systems Hűtéstechnika

Képzelje el a tökéletes hűtést és hőelvezetést minden alkalmazásban! A Seifert Systems úttörő megoldásokkal áll az Ön rendelkezésére.

Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat