Hajtástechnikai szabályzók

Ezek a szabályozók kulcsfontosságúak a gépek és berendezések hatékony és pontos működésének biztosításában, lehetővé téve a gyártási folyamatok optimalizálását és a termelékenység növelését.

A hajtástechnikai szabályozók különböző típusai közé tartoznak a frekvenciaváltók, szervo vezérlők és léptetőmotor vezérlők. Ezeket a készülékeket olyan alkalmazásokhoz tervezték, ahol a sebesség, a helyzet, a nyomaték vagy a fordulatszám pontos szabályozása szükséges.

Frekvenciaváltók: Ezeket használják az elektromos motorok sebességének szabályozására, változtatva az elektromos hálózat frekvenciáját és feszültségét.

Szervo vezérlők: A szervo vezérlők precíz pozicionálást és sebességszabályozást biztosítanak szervomotorok számára, amelyeket gyakran használnak robotikában és automatizált gyártórendszerekben.

Léptetőmotor vezérlők: Ezeket arra használják, hogy precízen irányítsák a léptetőmotorokat, amelyek kritikusak a pontos mozgás és pozicionálás szempontjából olyan alkalmazásokban, mint a 3D nyomtatás vagy CNC gépek.

A hajtástechnikai szabályozók tervezésénél fontos szempontok a megbízhatóság, energiahatékonyság, és az egyszerű integráció a különböző vezérlőrendszerekkel. A modern szabályzók gyakran magukban foglalják az intelligens funkciókat, mint a hibadiagnosztika, hálózati kommunikáció és az adaptív vezérlési algoritmusok, amelyek növelik a rendszerek rugalmasságát és teljesítményét.

DC szabályzók

Az egyenáramú SRC/thirisztoros hajtások és egyenáramú motorok továbbra is elterjedtek az olyan iparágakban, mint a fémipar, a daruk, a bányászat és a nyomdaipar. A meglévő egyenáramú motor felhasználása és az egyenáramú meghajtó korszerűsítése gyakran a legvonzóbb megoldás. Az egyenáramú motorok általában jól megépítettek és több éves élettartamra alkalmasak, a projekt költségei általában sokkal alacsonyabbak, a fennakadások és a kockázatok pedig minimálisra csökkenthetők. A Control Techniques DC-meghajtások a jelenlegi AC-meghajtási technológiánkon alapulnak, nagyobb motorteljesítményt, megbízhatóságot és rendszerintegrációs lehetőségeket kínálnak.
Vásárlás

Frekvenciaváltók

A Control Techniques AC-meghajtások (frekvenciaváltók vagy frekvenciaváltók) világszínvonalú megoldásokat kínálnak a legkülönbözőbb alkalmazások és iparágak számára. Hajtásaink a következőket kínálják: -Széles teljesítmény- és feszültségtartományok nagy teljesítményű motorvezérléssel, kompakt méretben és robusztus kialakítással a hosszú és megbízható üzemidő érdekében. -Kibővíthető képességek az egyszerű használatot biztosító kattintható opciós modulok széles választékával -Integrált programozható automatizálás és mozgásvezérlés
Vásárlás

Lágyindítók

Egyszerű, kompakt, nagy teljesítményű lágyindítók és elektronikus vezérlők beépített motorvédelemmel.
Vásárlás

Villanymotorra integrált frekvenciaváltók

Integrált meghajtási megoldás IMfinity® motorokhoz 0,25 kW-tól 7,5 kW-ig. IMfinity® indukciós motorjainkkal kombinálva a Commander ID300 hajtás vezérlő- és védelmi algoritmussal rendelkezik az optimális működés érdekében. A motor és a meghajtó tökéletesen illeszkedik FFB fékünkhöz, valamint a 3000-es sebességváltókhoz.
Vásárlás
Műszaki tanácsadás
AttilaBÖRÖNDI ATTILA

Értékesítési vezető

+36 20 586 4801

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat