Coval Vakuum

VÁKUUM MAGASABB SZINTEKEN

A francia COVAL vállalat a vákuumtechnológia területén több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik. Az innovatív és forradalmi megoldásoknak köszönhetően a COVAL termékei gyorsan megtalálták az utat a fafeldolgozó, műanyag, üveg, és autóiparban. Több mint 2000 féle szabványos tapadókorong áll rendelkezésre, beleértve az egyedi megoldások lehetőségét is. Az ejektorok 3,5 bar nyomástól képesek működni. Az elektronikus változatok esetében fejlett ASR és ASC funkciókat kínálnak a levegőfogyasztás megtakarítása érdekében.

Termék hírek
Több mint 2000 féle szabványos tapadókorong áll rendelkezésre, beleértve az egyedi megoldások lehetőségét is. Az ejektorok 3,5 bar nyomástól képesek működni. Az elektronikus változatok esetében fejlett ASR és ASC funkciókat kínálnak a levegőfogyasztás megtakarítása érdekében.


 ASR (LEVEGŐTAKARÉKOS SZABÁLYOZÁS)
A beépített nyomásszabályozó szabályozza a bemeneti nyomást az ejektorban 3,5 bar nyomásra. A Coval teszteket végzett, és arra a következtetésre jutott, hogy a legoptimálisabb vákuumszint és vákuumáramlás 3,5 bar bemeneti nyomáson érhető el. Ez kevesebb energiát igényel a rendszertől és költséget takarít meg.

 

ASC (LEVEGŐTAKARÉKOS VEZÉRLÉS)
Egy intelligens rendszer, amely a vákuumáramlás figyelésével leállítja a sűrített levegő fogyasztását, amikor a kívánt vákuumszintet elérik. A funkció automatikus, és 60-97% os energiamegtakarítást garantál a hagyományos eszközökhöz képest. Túl porózus tárgy esetén pedig automatikusan felismeri, és átmenetileg kikapcsolja az ASC funkciót. További előnye a zajszint csökkenése.

EGYSZERŰ SZÍVÓFEJEK

Merev és sima felületű lapos vagy enyhén ovális tárgyak kezelésére szolgál. Ellenállnak az oldalirányú erőknek, és függőleges emeléshez használhatók.

SPECIÁLIS SZÍVÓFEJEK

Vékony, rugalmas és deformálható tárgyak kezelésére szolgálnak. Megnövelt ellenállással rendelkeznek az oldalirányú erőkkel szemben, és vízszintes emelésre is használhatók.

SZÍVÓFEJEK ÉS FÚVÓKA

Gömb alakú, hengeres vagy tojásdad tárgyak kezelésére szolgálnak. A hatás a fúvókák számával arányosan növekszik. Lehetővé teszik a különböző magasságú tárgyak megfogását.

Termékek

Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat