kép

AZ EMERSON ÚJ, NAGY ÁTFOLYÁSÚ MÁGNESSZELEPEI NÖVELIK A MEGBÍZHATÓSÁGOT ÉS A MŰKÖDÉSI HATÉKONYSÁGOT

Az Emerson ASCO™ márkájú 327C sorozatú mágnesszelepek közvetlen működésű, nagy átfolyású kialakítással rendelkeznek a kiváló áramlásszabályozási teljesítmény és üzembiztonság érdekében.

Termék hírek

Az Emerson bemutatja az új ASCO™ Series 327C szelepeket, amelyek közvetlen működéssel és nagy áramlással rendelkeznek, és kiváló áramlás-teljesítmény arányt biztosítanak a piacon kapható hasonló szelepekhez képest.

Az ASCO™ márkájú 327C sorozatú szelepek kialakítása kiegyensúlyozott szelepfej kialakítással rendelkezik, amely nagy áramlási sebességet tesz lehetővé minimális teljesítményigény mellett, így ideális az erőművekben, finomítókban vagy vegyipari feldolgozó üzemekben való használatra.

Az ilyen létesítmények berendezéseibe és rendszereibe több száz vagy akár több ezer szelep is beépíthető. Egyetlen meghibásodott szelep is megzavarhatja a kritikus gázok és folyadékok áramlását, ami hatással van a folyamat minőségére, és nem tervezett leállást és további karbantartást igényel.

kép

TARTÓSSÁG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Az ASCO™ Series 327C szelepek olyan jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek a megbízhatóságot és a tartósságot ötvözik a működési hatékonyság növelése és a folyamatbiztonság javítása érdekében.

A szelepek egyedülálló kétrétegű dinamikus tömítési technológiával rendelkeznek, amely kiváló súrlódási ellenállást biztosít, segítve a szelep megbízható működését extrém üzemi körülmények között is, -60 és +90 Celsius fok közötti hőmérsékleten is.

Ezen túlmenően a szelep megfelel a SIL (Safety Integrity Level) 3 szabványnak, ami magas szintű integritást és nagyon alacsony meghibásodási kockázatot bizonyít a szelep várható élettartama alatt.

NÖVELT HATÉKONYSÁG

„Az olyan létesítményekben, mint az erőművek és a finomítók olyan folyamatokkal rendelkeznek, amelyek nagy áramlású gáz- és folyadékszállítást igényelnek, és olyan szelepekre van szükségük, amelyek hatékonyak, megbízhatóak és könnyen karbantarthatók több ezer üzemóra alatt” – mondta Anne Sophie Kedad, a marketing folyamatért és fenntarthatóságért felelős igazgatója. Emerson. „Az ASCO™ 327C sorozatú mágnesszelepek biztosítják azt a megbízható teljesítményt, amelyet ezek a létesítmények megkövetelnek, és hozzájárulnak a működési hatékonyság javításához a szükségtelen karbantartás minimalizálásával és a nyomon követési tesztek közötti intervallumok meghosszabbításával.”

Az ASCO™ Series 327C szelepek elősegíthetik az ellátási láncok ésszerűsítését és egyszerűsíthetik a tervezési bonyolultságokat az ipari felhasználók számára szerte a világon. A szelepek egyedi elektromos tesztcsatlakozást is kínálnak, hogy minimalizálják a helyszíni üzembe helyezési időt és megakadályozzák a nedvesség bejutását a tárolás során.

kép
kép
Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat