Nyomástávadók

Mik azok a nyomástávadók?

A nyomástávadók elektronikus nyomásmérők, amelyeket a nyomás mérésére és ellenőrzésére használnak. A nyomástávadó kifejezést gyakran használják a nyomásátalakítókra vagy nyomásérzékelőkre is. Ez azonban nem szinonima, mivel a szűkebb értelemben vett nyomásérzékelő kifejezés csak a nyomástávadó egy részét írja le.

A nyomás- és elektromos csatlakozásoknak, mérési eljárásoknak, elektromos kimeneti jeleknek és tanúsítványoknak (CE, EX, vasúti és hajó) megfelelően számos különböző kivitelben állnak rendelkezésre. A kiváló technológia és a precíz gyártás biztosítja a távadók tökéletes működését. Ez különösen fontos olyan alkalmazásokban, ahol magas követelményeket támasztanak a hosszú távú stabilitás, a rezgésállóság, az elektromágneses kompatibilitás, az ütésállóság vagy a hőmérséklet-érzékenység tekintetében.

aut
Termék hírek

Az Autonics hivatalos Magyarországi képviselői lettünk.

Az Autonics az automatizálási megoldások vezető szolgáltatója.
Termékeinket a mérnökök különböző ipari alkalmazásokban bíznak és alkalmazzák, beleértve az élelmiszer-gyártást és csomagolást, a műanyag- és gumifeldolgozást, a félvezető berendezéseket és a fémmegmunkáló gépeket.

H2
Termék hírek

NHT 8250 Hidrogén nyomástávadók

A Trafag NHT 8250 hidrogénnyomás-jeladó egy speciális hidrogén-kompatibilis, nagy teljesítményű ötvözetből készült vékonyréteg-acél érzékelővel rendelkezik, amely a legjobb jelstabilitást biztosítja.

Tudás

IIOT - Ha digitalizálni akarja vállalkozását

Speciális termékterületeinkkel élvonalbeli szakértelemmel és széles termékválasztékkal rendelkezünk, hogy megkönnyítsük Önnek a lépést a digitális világba. Itt megtudhatja, hogyan

Borítókép-Főoldal
Termék hírek

Termékáttekintők 2023

Fedezd fel az OEM Automatic legújabb forradalmi termékét! Vezető szerepet töltünk be az ipari automatizáció terén, és most büszkén bemutatjuk legújabb csodálatos innovációnkat. Az OEM Automatic termékei minden korábbinál hatékonyabbá és eredményesebbé teszik üzleti tevékenységedet.

Termék hírek

Coval Vakuum

A francia COVAL vállalat a vákuumtechnológia területén több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik.

Termék hírek

SZIVATTYÚK XYLEM

Az OEM Automatic kft. a közelmúltban a Xylem SFC forgalmazója lett Magyarországon.

Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat