Manométerek

Mi az a manométer?
A manométerek olyan műszerek, amelyek egy közeg nyomásának mérésére és kijelzésére szolgálnak. A manométerek rugalmas nyomóelemekkel ellátott nyomásmérő műszerek, amelyeket már milliószor használtak különböző ipari alkalmazásokban. A manométer alkalmazási területétől függően nyomáselemként Bourdon-csöveket, membránelemeket vagy kapszulaelemeket használnak.

Manométereink (mechanikus nyomásmérő műszerek) a nyomásméréshez, abszolút és differenciálnyomáshoz már több milliószor bizonyítottak. Az alkalmazások legszélesebb köréhez optimális megoldást kínáló mérőrendszerek közül választhatunk Bourdon-csöves, membránelemes és kapszulás elemes technológiával. A manométerek 0 ... 0,5 mbar és 0 ... 6.000 bar közötti skálatartományt és 0,1 %-ig terjedő jelzési pontosságot biztosítanak. Az ipari és technológiai műszerek különböző követelményeihez rézötvözetből, rozsdamentes acélból vagy speciális anyagokból készült nyomóelemek állnak rendelkezésre.

Aszeptikus manométerek

Ezeket a műszereket a vegyiparban és a petrolkémiai feldolgozóiparban, valamint a hagyományos erőművekben olyan gáznemű vagy folyékony közegek mérésére tervezték, amelyek nem rendelkeznek nagy viszkozitással vagy nem kristályosodnak. Úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a környezeti környezet és a technológiai közeg által létrehozott legszigorúbb üzemi körülményeknek. Erőműegységekben, szivattyúkban, hidrotisztító gépekben, présekben, motorkompresszorokban, turbinákban, dízelmotorokban, vegyi, petrolkémiai és hűtőberendezésekben, valamint olyan gépekben és berendezésekben való használatra, ahol pulzáló nyomás vagy mechanikai rezgések jelentkeznek, a folyadékkal töltött változat ajánlott.
Vásárlás

Differenciál manométerek

Vásárlás

Digitális manométerek

Kiváló minőségű digitális manométerek a WIKA-tól A digitális manométerek integrált digitális kijelzőn jelenítik meg az aktuális nyomást. A WIKA digitális manométereket kínál általános ipari alkalmazásokhoz, valamint a tesztelés és kalibrálás területén történő használatra. Digitális manométereink kijelzőházai szükség esetén elforgathatók, így mindig jó leolvashatóságot biztosítanak. Ezen kívül elérhetőek a gyújtószikramentes változatok és a vezeték nélküli interfésszel ellátott műszerek is.
Vásárlás
Logotype:
Tecsis.

Kifutó Tecsis manométerek

Vásárlás

Kontakt manométerek

A kimeneti jelet adó nyomásmérők egyesítik a mechanikus nyomásmérő analóg, külső energiaellátást nem igénylő kijelzésének előnyeit a nyomástovábbító elektromos kimeneti jelével. Ezek a hibrid műszerek az összes általánosan használt elektromos jellel kaphatók. Az érzékelő érintésmentesen, a mérőjel befolyásolása nélkül működik. Számos műszer az ATEX-nek megfelelően Ex i gyújtószikramentes gyújtásvédelmi típussal szállítható.
Vásárlás

Precíziós manométerek

Vásárlás

Rozsdamentes manométerek

Ezeket a műszereket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a technológiai közeg és a környezet által létrehozott legnehezebb körülményeknek, valamint a nagy viszkozitású és nem kristályosodó folyadékoknak. Ezeket a készülékeket a vegyipar, a petrolkémiai ipar és a hagyományos erőművek számára tervezték. Az érzékeny elem építéséhez használt anyagok minősége lehetővé teszi a nagyfrekvenciás pulzáló nyomásoknál történő használatukat. A tok és a folyamataljzat közötti TIG-hegesztés megerősíti a műszert, és biztosítja a csillapító folyadék jobb befogadását. A műszer tokjának csillapító folyadékkal való feltöltésének előnyei a következők: csökkentett mutatóingadozás, a műszer forgó alkatrészeinek kisebb kopása pulzáló rezgések és lüktetések esetén. Ezenkívül a belső alkatrészeket károsító kondenzáció és korrodáló légkör is megelőzhető.
Vásárlás

Standard manométerek

Bourdon-csöves nyomásmérő, rézötvözetből
Vásárlás

aut
Termék hírek

Az Autonics hivatalos Magyarországi képviselői lettünk.

Az Autonics az automatizálási megoldások vezető szolgáltatója.
Termékeinket a mérnökök különböző ipari alkalmazásokban bíznak és alkalmazzák, beleértve az élelmiszer-gyártást és csomagolást, a műanyag- és gumifeldolgozást, a félvezető berendezéseket és a fémmegmunkáló gépeket.

H2
Termék hírek

NHT 8250 Hidrogén nyomástávadók

A Trafag NHT 8250 hidrogénnyomás-jeladó egy speciális hidrogén-kompatibilis, nagy teljesítményű ötvözetből készült vékonyréteg-acél érzékelővel rendelkezik, amely a legjobb jelstabilitást biztosítja.

Tudás

IIOT - Ha digitalizálni akarja vállalkozását

Speciális termékterületeinkkel élvonalbeli szakértelemmel és széles termékválasztékkal rendelkezünk, hogy megkönnyítsük Önnek a lépést a digitális világba. Itt megtudhatja, hogyan

Borítókép-Főoldal
Termék hírek

Termékáttekintők 2023

Fedezd fel az OEM Automatic legújabb forradalmi termékét! Vezető szerepet töltünk be az ipari automatizáció terén, és most büszkén bemutatjuk legújabb csodálatos innovációnkat. Az OEM Automatic termékei minden korábbinál hatékonyabbá és eredményesebbé teszik üzleti tevékenységedet.

Termék hírek

Coval Vakuum

A francia COVAL vállalat a vákuumtechnológia területén több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik.

Termék hírek

SZIVATTYÚK XYLEM

Az OEM Automatic kft. a közelmúltban a Xylem SFC forgalmazója lett Magyarországon.

Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat