238-AS SOROZAT ROZSDAMENTES ACÉLBÓL

238-AS SOROZAT ROZSDAMENTES ACÉLBÓL

Szervo működtetésű mágnesszelepek - A 238-as sorozat most már rozsdamentes acélból is elérhető

A 238-as sorozat az Asco legnépszerűbb termékcsaládja, számos méretben és opcióval rendelhető.
Tudta, hogy ez a mágnesszelep rozsdamentes acél változatban is kapható? Savállósága miatt lényegesen többet bír, mint egy sárgaréz szelep. További információkért olvasson tovább!

SÁRGARÉZ VAGY ROZSDAMENTES ACÉL

A legtöbb Asco szelep néhány kivételtől eltekintve sárgaréz kivitelben kapható. Ez az anyagminőség tökéletes választás a standard közegek esetén - ugyanakkor az ettől eltérő körülmények esetén szükség lehet rozsdamentes acél konstrukcióra. Az Asco 238-as sorozatának rozsdamentes acél szelepjei saválló kivitelűek (AISI 316L), amelyek agresszív, korrozív közeggel (pl. tengervíz, sós víz) is könnyedén megbirkóznak.

MEGOLDÁS A LEGTÖBB ESETBEN

Az Asco 238-as sorozata széles termékválasztékkal -számos méretben és opcióval- kapható, így általában van olyan szelep, ami megfelel az Ön céljának. Mivel választhat sárgaréz és rozsdamentes acél kivitelek között, nem számít, hogy levegőt, vizet, olajokat vagy inert gázokat szeretne szabályozni. Válassza ki az Önnek megfelelő változatot.

AKÁR RAKTÁRRÓL

Az Asco 238-as sorozatot sárgarézből és rozsdamentes acélból is megrendelheti online weboldalunkon a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével. Ez a sorozat az Asco bestsellerje, ami azt jelenti, hogy a szelepek és a pótalkatrészek gyakran a polcon vannak azonnali kiszállításhoz. Támogatásra és útmutatásra van szüksége? Itt vagyunk Önnek! Keresse bizalommal termékmenedzser kollégáinkat a +36 23 880 895-ös telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.

További termékek itt

Termék hírek
Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat