Automatizálja a nyomásszabályozást

A Rotork Fairchild PAX1 lineáris állítómű külön-külön vagy számos Fairchild nyomásszabályozóhoz csatlakoztatható, lehetővé téve a pneumatikus nyomás távvezérlését.

A PAX1 ideális, ha precíz pozíciószabályozásra van szükség. Opcionális analóg visszacsatolással rendelkezik, amely 4 -20 mA analóg jellel továbbítja az aktuális pozíciót. Az alapfunkciók között megtalálható az állítható motorfordulatszám, a pozícióhatárok és riasztások.

PAX1 különféle konfigurációkban kapható, és a NAMUR rögzítési interfész lehetővé teszi, hogy rugalmasan használható legyen ipari működtetőként, 1" (25 mm) maximális tolórúdlökettel, akár 60 mm/perc sebességgel és maximális tolóerővel. 2890 N, mindez egy lángálló házban.

Az eszköz FEL és LE gombokkal, valamint egy 5/16" (8 mm) HEX foglalattal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a működtető kézi mozgatását az üzembe helyezés megkönnyítése érdekében.

  • Tápellátás: 11-30 VDC
  • Alacsony fogyasztás, 1 W készenléti módban
  • A nyomás vákuumtól 206 bar-ig terjed
  • Vezérlés: 4-20 mA, impulzus vagy Modbus / RS485
  • Szerelése szerint ISO 5211, F05/07
  • Védettségi osztály: IP66, IP68 vagy típus-4X, -6P
  • EX jóváhagyás CSA, FA és ATEX / IECEX

 

FAIRCHILD – NÉHÁNY SZÓ A GYÁRTÓRÓL

A Fairchild nagy pontosságú nyomásszabályozó termékek gyártója.

A Fairchild robusztus termékek gyártására specializálódott a levegő és a gázok nagy pontosságú szabályozására. Precíziós szabályozók, proporcionális szelepek (I/P konverterek) és pilotvezérlésű szabályozók széles választékát kínálja minden típusú iparág számára.

A Fairchild az Egyesült Államokban, Észak-Karolinában található, ahol minden gyártás és fejlesztés zajlik, ma már a Rotork csoport része.

Termék hírek

Termékek

Műszaki tanácsadás
PéterTÓTH PÉTER

Termékterület vezető és Termékspecialista

+36 20 576 32 33

E-mail küldése E-mail küldése

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat