Vezérlőszekrény elemei Vezérlőszekrény elemei
2020. 05. 20.

Biztonságos távoli hozzáférés öt perc alatt

Az OEM Automatic Kft. büszkén jelenti be új együttműködését a TOSIBOX®-al!

A TOSIBOX® -ot a finnországi Oulu-ban, 2010-ben alapították, arra a gondolatra alapozva, hogy a biztonságos távoli elérést bárki számára gyorsan elérhetővé és egyszerűvé tegyék. Az első szabadalmaztatott Plug & GoTM készüléket 2012-ben értékesítették, majd a Tosibox hamarosan leányvállalatokat alapított Németországban, Skandináviában és az Egyesült Államokban is. Ez az innovatív megoldás mára már elérhetővé vált egész Európában, Észak-Amerikában, Ázsiában, a Közel-Keleten és Ausztráliában is.

A TOSIBOX® segítségével néhány perc alatt könnyedén létrehozhat egy teljesen biztonságos távoli kapcsolatot, anélkül, hogy speciális informatikai ismeretekre lenne szüksége.

A TOSIBOX® megoldása olyan összetevőből áll, amelyek kompatibilisek egymással, lehetővé téve a rendszer korlátlan kiterjesztését mindezt csupán néhány komponens segítségével teljes rugalmasság mellett. 

Tosibox® LOCK és TOSIBOX® KEY

A TOSIBOX® Lock egy ipari router, amelyen keresztül biztonságosan lehet csatlakozni az IOT eszközökhöz a világ bármely pontjáról. A zár a kiválasztott modelltől függően WAN, WiFi vagy 3G / 4G kapcsolaton keresztül kapcsolódik az internethez. A zár eléréséhez egy TOSIBOX® kulcsra van szükség, amelyet telepítéskor szinkronizálunk a zárral és egy jelszóval. Nincs szükség “port-forwarding”-ra vagy bonyolult IT beállításokra

  • A kulcsok lehetnek fizikai USB-kulcsok, szoftverkulcsok vagy mobil kliens. Ezek a kulcsok pedig természetesen több zárral is párosíthatóak.
  • Ennek a kialakításnak köszönhetően a biztonságos VPN-kapcsolat egyszerűen beállítható az interneten keresztül, és akár kevesebb, mint 5 perc alatt létrehozható egy pont-pont kapcsolat.
  • Mivel a koncepció rugalmasan bővíthető, ezért egy egyszerű pont-pont kapcsolat könnyedén teljes IT infrastruktúrává bővíthető.
  • A TOSIBOX® hardverkoncepciónak nincs havi vagy éves költsége: Tiszta egyszeri költségek a TOSIBOX® Lock, a TOSIBOX® Key, a TOSIBOX® SoftKey és a TOSIBOX® Mobile Client vásárlásakor

A Tosibox szabadalmaztatott, világszerte auditált és a legmagasabb szintű biztonsággal rendelkezik az iparban.

A technológia kétfaktoros hitelesítésen, automatikus biztonsági frissítéseken és a legújabb titkosítási technológián alapul. Ez nem egy felhőalapú szolgáltatás, mivel közvetlen VPN-kapcsolat jön létre a fizikai zár és a kulcs között. Az adatok titkosítva és biztonságban vannak, mivel csak megbízható eszközök férhetnek hozzá.

Teljes informatikai infrastruktúrára van szüksége? Tosibox® Centrallock segítségével ez is megoldható

 

  • A TOSIBOX® CentralLock segítségével a rendszer méretezhető egy teljes informatikai infrastruktúrához. A TOSIBOX® CentralLock hardverként kapható 19 hüvelykes rackbe történő beszereléshez, vagy kiszolgáló szerverekre történő telepítéséhez szoftverként is.
  • A rendszer egy VPN-koncentrátorként működik, és korlátlan számú eszköz illetve felhasználó csatlakozását teszi lehetővé napi 24 órában a hét minden napján
  • Lehetővé teszi nagyobb rendszerek felépítését segítve a hibaelhárítást, adatgyűjtést és a valós idejű megfigyelést.
  • A hozzáférési csoportok / jogok intelligens kezelése megkönnyíti az új objektumok, helyek és felhasználók felvételét
  • Lehetőség van a kapcsolatok / felhasználók 24 órás figyelésére és a felhasználói tevékenységek naplózására is.

Kérdés esetén keresse kollégáinkat bizalommal, vagy tekintse meg a termékek elérhető verzióit.

Vevőszolgálat

Ügyfélszolgálatunk minden kérdésre válaszol.

(+36) 23 880 895

Küldjön e-mailt