AUTONICS

TX4 hőmérséklet-szabályozók

TX4 sorozat

A TX sorozatú hőmérséklet-szabályozók könnyen leolvasható LCD-kijelzőkkel rendelkeznek, nagy, fehér PV karakterekkel. A PV és SV esetében használt 11 szegmensű kijelzők hasznosak a különböző alfanumerikus karakterek megjelenítéséhez, és jobb olvashatóságot biztosítanak. A hőmérséklet-szabályozók 50 ms-os nagysebességű mintavételi ciklussal és ±0,3%-os kijelzési pontossággal is rendelkeznek. A 45 mm mélységű, helytakarékos kialakítás lehetővé teszi a könnyű beszerelést korlátozott helyekre (DIN 48 x 48 mm-es modellek). A TX sorozatot USB vagy RS485 kommunikáción keresztül PC-n keresztül lehet konfigurálni és felügyelni, és különböző méretekben kaphatók a különböző környezetekbe történő rugalmas telepítéshez.
  • Kontrasztos fehér LCD kijelző
  • Mindössze 45 mm mélység
  • Mintavételi sebesség 50 ms
  • Relé, SSR, áram, riasztás
  • 11 szegmens számjegyek

Kiválasztott változat

Kiválasztott változat

Műszaki adatok

Alarm Output 2
Feszültségtűrés 90 - 110%
Front size 48 x 48 mm
Max. tárolási hőmérséklet 60 °C
Max. üzemi hőmérséklet 50 °C
Min. tárolási hőmérséklet -20 °C
Min. üzemi hőmérséklet -10 °C
Számjegyek száma 4
Tápfeszültség 100-240 VAC
Tömeg 87 g

Termékleírás

A TX sorozatú hőmérséklet-szabályozók könnyen leolvasható LCD-kijelzőkkel rendelkeznek, nagy, fehér PV karakterekkel. A PV és SV esetében használt 11 szegmensű kijelzők hasznosak a különböző alfanumerikus karakterek megjelenítéséhez, és jobb olvashatóságot biztosítanak.

 

A hőmérséklet-szabályozók 50 ms-os nagysebességű mintavételi ciklussal és ±0,3%-os kijelzési pontossággal is rendelkeznek. A 45 mm mélységű, helytakarékos kialakítás lehetővé teszi a könnyű beszerelést korlátozott helyekre (DIN 48 x 48 mm-es modellek). A TX sorozatot USB vagy RS485 kommunikáción keresztül PC-n keresztül lehet konfigurálni és felügyelni, és különböző méretekben kaphatók a különböző környezetekbe történő rugalmas telepítéshez.

Kiegészítők

Kapcsolódó termékek

Változatok Ár

Kiválasztott változat

Válassza ki az egyik változatot a listából

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket bátran ha kérdése van.

phone (+36) 23 880 895

E-mail E-mail

comments Chat